First Step in English – 8 συναρπαστικές εβδομάδες για τους μαθητές Α & Β Δημοτικού!

Ξεκινάμε Αγγλικά παρέα! Είναι πιο ωραία!

Ανοιξιάτικο πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας FIRST STEP IN ENGLISH για τους μαθητές Α & Β Δημοτικού.

Διάρκεια προγράμματος: Από 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2 ώρες/εβδομάδα, 8 εβδομάδες διδασκαλίας, δίδακτρα γνωριμίας: €15/για όλη την περίοδο. 

Το πρόγραμμα (μέρες και ώρες) των τμημάτων θα οριστικοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τους γονείς. 

Λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών, το πρόγραμμα First Step θα ξεκινήσει μέσω τηλέ-εκπαίδευσης.

Μόλις ανακοινωθεί η έναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, επιστρέφουμε στην όμορφη τάξη μας!

Ολιγομελή τμήματα 5-7 μαθητών.


Ενημέρωση & εκδήλωση ενδιαφέροντος 

Στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων:

 • Rozis Κερασούντος 13 (κοντά στην Αστυνομία-έναντι 8ου-25ου Δημ. Σχολείου) T.23210 52915/6, καθημερινά 10:00 – 13:00 & 16:00-21:00, Σάββατο 10:00 – 13:00
 • Rozis Σεβαστείας 3 (κοντά στην Λαϊκή Αγορά) T.23210 97980, καθημερινά 10:30 – 12:30 & 16:00 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 13:00
 • Μέσω της online φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος First Step In English.

First Step in English. Ο σημαντικός ρόλος της τάξης στην γλωσσική εξέλιξη του παιδιού.

Προσεγγίζουμε την Αγγλική γλώσσα με δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αφομοιώσουν καλύτερα και ευκολότερα την γνώση, αναδεικνύοντας την συμμετοχή και την κοινωνική μάθηση, σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα First Step in English, δημιουργεί την επιθυμία στους μαθητές να μιλήσουν την Αγγλική Γλώσσα από την πρώτη μέρα στην τάξη και να νοιώσουν όμορφα. Οι τάξεις μας έχουν θετική ενέργεια!

   • Η προσέγγιση είναι βιωματική, τα παιδιά μαθαίνουν συμμετέχοντας σε δημιουργικές και ευχάριστες activities γλώσσας, σχεδιασμένες για ηλικίες 6-8 ετών. Συμμετέχουν σε ομάδες μαθητών, κοινωνικοποιούνται και αναγνωρίζουν τα οφέλη της εκμάθησης Αγγλικών από μικρή ηλικία.
   • Η καθηγήτρια χρησιμοποιεί την Αγγλική γλώσσα περισσότερο από την Ελληνική, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. H χαρά της συμμετοχής είναι η κινητήριος δύναμη της τάξης μας.
   • Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να καταλάβουν πως δεν είναι δύσκολο να μάθουν Αγγλικά.
   • Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές θα λάβουν τον έπαινο First Step in English για την προσπάθεια τους στον κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας. Το πρώτο σημαντικό βήμα έχει ήδη γίνει!

Η ξενόγλωσση εκπαίδευση στα εκπαιδευτήρια Ρόζης.

 • Διδάσκουμε την ξένη γλώσσα για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με άνεση και αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδέουμε την εκμάθηση της γλώσσας με τις απαιτήσεις της πραγματικής ζωής και της αγοράς εργασίας.
 • Μια ικανή ομάδα συνεργατών με εμπειρία, νεανικό ενθουσιασμό, γνώση και αγάπη για την διδασκαλία της γλώσσας.
 • Οι μαθητές επιπέδου Proficiency συμμετέχουν στο Rozis Student Debate (Διαγωνισμός Επιχειρηματολογίας και Αντιλογίας εκπαιδευτηρίων Rozis στην Αγγλική Γλώσσα)  επιλέγοντας ένα θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό τονώνει την αυτοπεποίθηση και επιβραβεύει την προσπάθεια τους.
 • Στις τάξεις Β2.Lower και C2.Proficiency των εκπαιδευτηρίων ROZIS διδάσκουν καθηγητές-native speakers, με πολυετή παραμονή σε Αγγλόφωνες χώρες και μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας.
 • Πρώτη μας προτεραιότητα η προετοιμασία για την συμμετοχή στις εξετάσεις των πιο έγκυρων, αξιόπιστων και αναγνωρισμένων φορέων γλωσσομάθειας παγκοσμίως (University of Cambridge, University of Michigan).
 • Το εκπαιδευτήριο μας διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδρομές στο Λονδίνο με την συμμετοχή των μαθητών Rozis, τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου. Είναι η αγαπημένη όλων των μαθητών!
 • Οι γονείς ενημερώνονται γραπτώς έξι φορές τον χρόνο, μέσω της Καρτέλας Προόδου Μαθητή και δυο φορές μέσω των Βαθμών 1ου & 2ου Τετράμηνου (Φεβρουάριος & Ιούνιος). Η ενημέρωση είναι υπεύθυνη, ολοκληρωμένη και ειλικρινής, Ο γονέας στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς λαμβάνει το Portfolio Mαθητή.

Οι τάξεις Αγγλικής Γλώσσας.

(οι τάξεις στο σχολείο είναι ενδεικτικές)

 :-) Νηπιαγωγείο Αγγλικής Γλώσσας – μαθητές 4 & 5 ετών

 :-) Rozis Pre-Junior – μαθητές Α Δημοτικού.

 :-) Rozis Α Junior – μαθητές Β Δημοτικού.

 :-) Rozis B Junior – μαθητές Γ Δημοτικού.

 :-) Rozis Super Junior (A+B Junior) – μαθητές Γ Δημοτικού.


Rozis Teens 1 (A) – μαθητές Δ Δημοτικού (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners, Starters)

Rozis Teens 2 (B) – μαθητές Ε Δημοτικού (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners, Movers)

Rozis Teens 3 (C) – μαθητές Στ Δημοτικού (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners, Flyers)


Rozis B1.Pre-Lower, μαθητές Α Γυμνασίου (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις Cambridge B1 PET)

Rozis B2.Lower, μαθητές Β Γυμνασίου (συμμετοχή στις εξετάσεις University of Cambridge, University of Michigan, κ.α.)

Rozis C2.Proficiency, μαθητές Γ Γυμνασίου (συμμετοχή στις εξετάσεις University of Cambridge, University of Michigan, κ.α.)


 OPEN DAYS: 1-25 Ιουνίου. Πρώτη περίοδος ενημέρωσης – εγγραφών. σχολικής χρονιάς 2021-22

 OPEN DAYS: 1-15 Σεπτεμβρίου. Δεύτερη περίοδος ενημέρωσης – εγγραφών σχολικής χρονιάς 2021-22

Με την έγκαιρη εγγραφή σας την 1η περίοδο εγγραφών 1-25 Ιουνίου, έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε μέρες & ώρες προτίμησης (για έναν η περισσότερους μαθητές/ξένες γλώσσες) στο ωρολόγιο πρόγραμμα της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Τα δίδακτρα σε όλες τις γλώσσες και τάξεις, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας αρχές Ιουνίου.


 

Comments are closed.