Τα εκπαιδευτήρια Rozis ταξιδεύουν στο Lonδίνο!

6ήμερη εκδρομή των εκπαιδευτηρίων Rozis στο Λονδίνο!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος (μη δεσμευτική) εως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου:

Α) στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων Rozis

Β) ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας των εκπαιδευτηρίων: https://forms.gle/hvkN4azEDxtskYe46


Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

 

Τα εκπαιδευτήρια Rozis διοργανώνουν 6ήμερη μαθητική εκδρομή στο Λονδίνο, τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου 2023.

Η ακριβής ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί και η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων στην πιο συμφέρουσα τιμή για το εκπαιδευτήριο μας.

Στην εκπαιδευτική εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου των τάξεων Β2.Lower & C2.Proficiency, απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων ROZIS καθώς και οι φίλοι των μαθητών Rozis τάξεων Β’ Γυμνασίου – Γ’ Γυμνασίου & Λυκείου.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σας στην εκδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, τελευταία μέρα λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική για την συμμετοχή στην εκδρομή, βοηθά όμως το εκπαιδευτήριο μας στην καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση αυτής.

Λόγω της συνεχόμενης μεταβολής των ναύλων και των αεροπορικών εισιτηρίων, το κόστος της εκδρομής θα εκτιμηθεί και θα ανακοινωθεί εφόσον οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ενδιαφερόμενων (κατά προσέγγιση). Στην συνέχεια το εκπαιδευτήριο μας θα ζητήσει προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο, δίνοντας -όπως πάντα- προτεραιότητα στην ασφάλεια του group και στην άρτια οργάνωση από την στιγμή της αναχώρησης μας έως και την επιστροφή μας στις Σέρρες.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον ο αριθμός των συμμετοχών είναι τουλάχιστον δέκα (10) άτομα.

Η έκδοση διαβατηρίου είναι απαραίτητη για την είσοδό μας στην Αγγλία, λόγω Brexit.

 Συνολικά έχουμε επισκεφτεί το Λονδίνο επτά φορές από το 1997 μέχρι και το 2017. Εμπειρία ζωής, αναμνήσεις για μια ζωή, όπως και οι ίδιοι οι μαθητές μας αναφέρουν. Επιθυμία μας είναι να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές.

Το group των μαθητών θα συνοδεύσουν καθηγήτριες των εκπαιδευτηρίων Rozis, ενώ μαζί μας στο Λονδίνο θα είναι και ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου, -υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την οργάνωση του προγράμματος των περιηγήσεων- με εμπειρία 35 ετών στην διοργάνωση μαθητικών εκδρομών στο Λονδίνο.

 “Το πρόγραμμα των περιηγήσεων στο Λονδίνο είναι ξεχωριστό. Εκτός από τα πασίγνωστα αξιοθέατα, περιλαμβάνει τοποθεσίες, γειτονίες και σημεία ενδιαφέροντος που δεν είναι ευρέως γνωστά όμως αξίζει να τα επισκεφτούμε.”

 Επιθυμία μας είναι οι μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τον Αγγλοσαξονικό πολιτισμό, να γνωρίσουν από κοντά γνωστά και άγνωστα σημεία του Λονδίνου και φυσικά να χρησιμοποιήσουν την Αγγλική γλώσσα σε κάθε δραστηριότητα, ακόμη και όταν συνομιλούν μεταξύ τους, κατά την διάρκεια της εκδρομής. Είναι ωραία όταν μιλάμε Αγγλικά στο Λονδίνο!

 Το κόστος της εκδρομής θα περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Λονδίνο – Θεσσαλονίκη.
  • Μεταφορά Αεροδρόμιο Λονδίνου – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο Λονδίνου.
  • Διαμονή (5 νύχτες) σε ξενοδοχείο 3-4 αστέρων. H επιλογή του ξενοδοχείου γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, την τοποθεσία και τις ανέσεις που μας παρέχει. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μπουφές με Continental ή English breakfast (πρωινό).
  • Ξεναγήσεις για όλες τις ημέρες της διαμονής από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα με την καθοδήγηση-συνοδεία του ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου και των συνοδών καθηγητριών. Οι περισσότερες μετακινήσεις μας στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθούν με τα διάσημα διώροφα κόκκινα λεωφορεία έτσι ώστε να απολαύσουμε την διαδρομή και να ζήσουμε τον παλμό της πόλης.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά Σέρρες-Αεροδρόμιο Μακεδονία-Σέρρες. Συνήθως αναχωρούμε και επιστρέφουμε με δικό μας λεωφορείο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και οργάνωση του group.

Εκτός από τις επισκέψεις μας στα πασίγνωστα αξιοθέατα του Λονδίνου θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση στη περιοχή των θεάτρων του West End ενώ θα προγραμματίσουμε επίσκεψη σε ένα από τα γήπεδα της Chelsea, Arsenal ή το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της Tottenham.

  • Για την διευκόλυνσή των οικογενειών, το ποσό της εκδρομής μπορεί να καταβληθεί τμηματικά σε δόσεις.
  • Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση των ενδιαφερομένων με αναλυτικές πληροφορίες για την εκδρομή, προς τέλος Ιανουαρίου.

Ως εκπαιδευτήριο θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να ταξιδέψουν και να βιώσουν την αξία της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας, ευρισκόμενοι -έστω και για λίγες μέρες- σε αγγλόφωνο περιβάλλον.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Comments are closed.