ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ROZIS – The best party in town!

Αγαπητοί γονείς-μαθητές,

Η Αποκριά πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να την υποδεχτούμε αλλάζοντας ρυθμό και διάθεση!

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις έξι το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Φίλιππος Ξενία Τ.23210 99360), θα πραγματοποιηθεί το ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ROZIS για μαθητές, γονείς & φίλους!

Φέτος και για πρώτη φορά θα έχουμε μαζί μας ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ και τον TAΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟ ΤΖΟΡΤΖΙΟ σε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα!

Οι ΔΥΟ ΚΛΟΟΥΝ ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ θα απασχολήσουν τα παιδιά με θεατρικά και ομαδικά παιχνίδια, χορευτικά τρενάκια παρέα με το Libο και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Στην συνέχεια ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΤΖΟΡΤΖΙΟ μαζί με την βοηθό του θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στο οποίο θα εξαφανίσει αντικείμενα, θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και -το αγαπημένο των παιδιών- θα εμφανίσει ζωάκια!!! Στο πρόγραμμα του ενεργή είναι η συμμετοχή των παιδιών.

Διαγωνισμοί χορού και καλύτερου Καρναβαλιού για μικρούς και μεγάλους ενώ αρκετοί τυχεροί μαθητές και γονείς θα κερδίσουν τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στην SUPER ΚΛΗΡΩΣΗ ROZIS!

Όσοι γονείς επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο δώρο και να διαφημίσουν την επιχείρηση τους μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία και στο Τ.2321052915.

Τιμή πρόσκλησης: 6 ευρώ/άτομο. Περιλαμβάνει καφέ και γλυκίσματα για τους γονείς, σάντουιτς και χυμό για τους μαθητές.

Καλή Αποκριά σε όλους!

 

Comments are closed.