Απονομή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας εκπαιδευτηρίων Rozis

Οι μαθητές
πρωταγωνιστές!

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, πραγματοποιήθηκε η Απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας μαθητών & ενηλίκων των εκπαιδευτηρίων Rozis, σχολικής χρονιάς 2017-18.

Μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που έλαβαν με κάθε επισημότητα τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας από τις καθηγήτριες τους σε κλίμα συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας για όλους.

Η γιορτή ξεκίνησε με τους μικρούς μαθητές του Rozis Junior School να καλωσορίζουν τους παρευρισκομένους με μουσικοκινητική και τραγούδια στην Αγγλική Γλώσσα.

Αμέσως μετά η κ.Ελένη Ρόζη ανακοίνωσε για πρώτη φορά – με αφορμή τα τριανταπέντε χρόνια λειτουργίας  – τριανταπέντε υποτροφίες για μαθητές Α & Β Δημοτικού που θα φοιτήσουν την ερχόμενη σχολική χρονιά στις τάξεις Αγγλικής Pre-Junior & A Junior των εκπαιδευτηρίων Rozis! Οι υποτροφίες θα δοθούν σε όσους γονείς πραγματοποιήσουν εγγραφή την περίοδο εγγραφών 1-20 Ιουνίου 2019.

Ακολούθησε η απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners στους μικρούς μαθητές Αγγλικής Γλώσσας που συνειδητά συμμετείχαν σε μια διασκεδαστική εξέταση με πολλαπλά οφέλη για την αυτοπεποίθηση ως χρήστες της γλώσσας.

Η μαθητές Γαλλικής Γλώσσας και η καθηγήτρια κ.Μαρίνα Βασιλειάδου μίλησαν για την εμπειρία και την αξία της συμμετοχής στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Δημόσιου Λόγου στην Γαλλική Γλώσσα, στο Ελληνογαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ στην Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως Μαντουλίδης, Κολλέγιο Αθηνών, Ουρσουλίνες κ.α.

Στην συνέχεια ο κ. Ρόζης Αργύρης συνεχάρη γονείς και μαθητές για την επιτυχία τους, την σημασία του να μιλάς την ξένη γλώσσα σε σχέση με μια πιστοποίηση δίχως ουσιαστικές γνώσεις, και την μεγάλη επένδυση των εκπαιδευτηρίων Rozis σε κτιριακές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή. Τέλος συνεχάρη τις καθηγήτριες όλων των γλωσσών αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι η πιο ποιοτική ομάδα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

H εκδήλωση είχε μουσική είχε ρυθμό! Η χορευτική ομάδα των SHOCK TROOPERS με τρεις μαθητικές ομάδες να εναλλάσσονται επί σκηνής μετέδωσε την θετική της ενέργεια σε όλους παρευρισκομένους. Τhank you!

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η απονομή ενενήντα πιστοποιητικών γλωσσομάθειας Αγγλικής, Γερμανικής, Γαλλικής & Ιταλικής Γλώσσας. Ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης για τους μαθητές και τις καθηγήτριες που έκλεισαν έτσι έναν κύκλο εκπαίδευσης γεμάτο ευχάριστες αναμνήσεις. Παιδιά που επέδειξαν ήθος και προσήλωση στους στόχους τους.

Αυλαία στην όμορφη εκδήλωση από τους ταλαντούχους μαθητές Χρήστο Παπαδόπουλο και Αλεξάνδρα Καζακίδου να ερμηνεύουν το κλασσικό τραγούδι Dust in the wind. Απλά υπέροχοι!

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, στις οικογένειες και στην ομάδα καθηγητών.

Στα εκπαιδευτήρια Rozis oι μαθητές είναι πρωταγωνιστές!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Comments are closed.