Τα εκπαιδευτήρια

Τον Σεπτέμβριο του 1983, επί της οδού Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης των Σερρών, ξεκίνησε την λειτουργία του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ρόζης υπό την διεύθυνση του κ.Αργύρη Ρόζη, καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας. Φημισμένο για τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, την σύγχρονη μεθοδολογία και την συνεργασία με κορυφαίους καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας (Έλληνες και Άγγλους), δεν άργησε να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτήρια της πόλη μας. Η συνέχεια ήταν ανάλογη της αγάπης και της προσήλωσης στην ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση. Χρονιές σταθμός το 1994 και το 2001 με την κατασκευή δυο σύγχρονων εκπαιδευτηρίων, υψηλής αισθητικής στην πόλη των Σερρών. Το 2005 τα εκπαιδευτήρια Rozis βραβεύτηκαν ως ένα απο τα πέντε καλύτερα ξενόγλωσσα εκπαιδευτήρια σε Ελλαδα και Κύπρο.

1. Εκπαιδευτήριο Κερασούντος. 3 όροφοι, 8  αίθουσες διδασκαλίας, 1 αίθουσα υπολογιστών, βιβλιοθήκη, αίθουσα προβολών και εκδηλώσεων.

2. Εκπαιδευτήριο Σεβαστείας. 5 όροφοι, 10 αίθουσες διδασκαλίας, 1 αίθουσα υπολογιστών, βιβλιοθήκη, αίθουσα προβολών και εκδηλώσεων.