22 Ιουνίου-3 Ιουλίου: Rozis Open Days 2020-21, με εκπαιδευτικές προσφορές που “μιλάνε από μόνες τους!”

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι των εκπαιδευτηρίων Rozis, 

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της φετινής σχολικής χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στις τάξεις έχοντας αφήσει πίσω μας τις δύσκολες μέρες της απομόνωσης.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτήριο διαχειριστήκαμε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου. Όλοι μαζί ανταποκριθήκαμε με συνεργασία, τακτική ενημέρωση, σωστό προγραμματισμό και χρήση της τεχνολογίας με μέτρο -δίχως υπερβολές- τηρώντας συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. 

Συνειδητά αποφασίσαμε να αναπληρώσουμε το 90% των ωρών εντός της τάξης, δίχως να ασκήσουμε επιπλέον πίεση στους μαθητές, παρατείνοντας το σχολικό έτος έως τις 30 Ιουνίου.

Γονείς και μαθητές επικρότησαν την απόφαση μας. Η πανδημία απέδειξε -μεταξύ άλλων- πως το περιβάλλον μάθησης της τάξης για τους μικρούς μαθητές -ειδικά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού- είναι αναντικατάστατο. Τα παιδιά θέλουν να μαθαίνουν παρέα με τους συμμαθητές τους, στην τάξη τους.

Τα παιδικά χαμόγελα και οι φωνές επέστρεψαν και πλέον με αισιοδοξία και γνώση μπορούμε να προετοιμάσουμε την επόμενη σχολική χρονιά 2020-21. Μαζί με εσάς, γονείς και μαθητές.

Η επανέναρξη των μαθημάτων στις τάξεις έγινε με κατάλληλη προετοιμασία και απόλυτη επιτυχία. Οι σύγχρονες και ευρύχωρες κτιριακές εγκαταστάσεις των δυο εκπαιδευτηρίων Rozis διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην διαχείριση και εφαρμογή των νέων κανόνων υγιεινής, με τις απαραίτητες αποστάσεις και με τους μαθητές και τους γονείς να νοιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη προς το εκπαιδευτήριο μας.

Οι ευήλιες και ευάερες αίθουσες των εκπαιδευτηρίων μπορούν να φιλοξενήσουν 5 έως 8 μαθητές σε απόσταση 1.5m. Επιπλέον υπάρχουν 2 μεγάλοι χώροι πολλαπλών χρήσεων (σεμινάρια-εκδηλώσεις, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις) που μπορούν να  φιλοξενήσουν περισσότερους μαθητές εφόσον κριθεί απαραίτητο.


“Η ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση, η πολυετής συνεργασία μας με καθηγητές υψηλής κατάρτισης και οι σύγχρονες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές των εκπαιδευτηρίων Rozis, εγγυώνται την απρόσκοπτη διδασκαλία της ξένης γλώσσας καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή μαθητών και προσωπικού.”


ROZIS OPEN DAYS: 22 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

Η επόμενη σχολική χρονιά ξεκινά από εδώ! 

“Από τις 22 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου σας καλωσορίζουμε στα εκπαιδευτήρια μας -Rozis Κερασούντος 13 & Rozis Σεβαστείας 3- για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών για το παιδί σας. Από την πρώτη μέρα στην τάξη προετοιμάζουμε τους μαθητές για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο κατανόησης και χρήσης της ξένης γλώσσας. 

Από το 1983 έως και σήμερα, εκατοντάδες μαθητές -απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων Rozis- εργάζονται και διαπρέπουν εντός και εκτός Ελλάδας σε κορυφαίες εταιρίες και Πανεπιστήμια αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο γλωσσομάθειας που απέκτησαν. Στις τάξεις μας άρχισαν να ονειρεύονται ένα μέλλον δίχως σύνορα και περιορισμούς. Εδώ με την σωστή καθοδήγηση των καθηγητών και του εκπαιδευτηρίου ξεκίνησαν να πιστεύουν στα όνειρά τους, κατακτώντας στόχους που ίσως να φάνταζαν μακρινοί. Είμαστε περήφανοι για την πορεία τους.”


Οι εκπαιδευτικές προσφορές για την σχολική χρονιά 2020-21 “μιλάνε από μόνες τους!”

 

 

1. Εκπαιδευτική προσφορά για τους νέους μαθητές Αγγλικών Β’ Δημοτικού τάξης 2020-21.

Οι 20 πρώτοι θα κερδίσουν τα δίδακτρα όλης της χρονιάς στην τάξη Αγγλικών Α Junior αξίας €280/μαθητή.

Το πρώτο βήμα στην Αγγλική Γλώσσα είναι εξίσου σημαντικό με την προετοιμασία των μαθητών στις εξετάσεις Proficiency. Τα εκπαιδευτήρια Rozis δίνουν την ευκαιρία -για 2η συνεχή χρονιά- σε μαθητές που αγαπούν την μάθηση και την Αγγλική Γλώσσα, να κάνουν τα πρώτα σημαντικά βήματα στην τάξη Α Junior δίχως δίδακτρα, με πλήρες πρόγραμμα 3 ωρών την εβδομάδα (2+1 ώρες) που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Το Rozis Junior School είναι το αγαπημένο σχολείο των μικρών μαθητών!


2. Εκπαιδευτική προσφορά για τους μαθητές Αγγλικών Γ’ Δημοτικού τάξης 2020-21.

Ενισχυτική διδασκαλία Γλώσσας & Μαθηματικών δίχως επιπλέον κόστος!

ΌΛΟΙ οι μαθητές Αγγλικών τάξεων Γ’ Δημοτικού (2020-21) των εκπαιδευτηρίων Rozis θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα ενισχυτικά μαθήματα Γλώσσας/1 ώρα την εβδομάδα & Μαθηματικών/1 ώρα την εβδομάδα, δίχως επιπλέον κόστος! Στην ώρα της Γλώσσας οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και τεχνικές γραφής.

Τα ενισχυτικά μαθήματα (2 ώρες/εβδομάδα) θα πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτήρια Rozis, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους γονείς.

Το πρόγραμμα παρέχει υποστηρικτική διδασκαλία και συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση της Γλώσσας και των Μαθηματικών της Γ’ Δημοτικού.


Πως θα γίνετε μέλη της ξενόγλωσσης παρέας ROZIS κερδίζοντας την εκπαιδευτική μας προσφορά:

Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή μαθητή, είναι απαραίτητη η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τους γονείς/κηδεμόνες του μαθητή σε ένα από τα εκπαιδευτήρια Rozis. Επιθυμία μας είναι οι γονείς να ωφεληθούν των προσφορών επιλέγοντας συνειδητά το εκπαιδευτήριο μας με κύριο κριτήριο την παροχή ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  1. Τ.23210 52916, καθημερινά 10:00 -13:00 & 17:00 – 21:00.
  2. Αποστολή email στο rozis@otenet.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο γονέα και το τηλέφωνο επικοινωνίας.
  3. Να επισκεφτείτε τα εκπαιδευτήρια μας:

1. ROZIS Κερασούντος 13 (έναντι 8ου – 25ου Δημοτικού Σχολείου) Τ.23210 52915.

2. ROZIS Σεβαστείας 3 (κοντά στην Λαϊκή Αγορά) Τ.23210 97980.


Στα εκπαιδευτήρια Rozis φιλοξενούμε 13 ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Βουλγαρικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, Τουρκικά, Αραβικά, Κινέζικα.

 

Comments are closed.