Omiλώ. Τμήματα ενηλίκων

τμήματα 3-5 μαθητών

Δια ζώσης & διαδικτυακή διδασκαλία

Κάθε γλώσσα ένας νέος Κόσμος. Ελάτε να τον εξερευνήσουμε!

Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Ρώσικα, Βουλγάρικα, Αραβικά, Τουρκικά.

Ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Διδάσκουν καθηγητές με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της γλώσσας.

Υπεύθυνη καθοδήγηση & προγραμματισμός.

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

Τμήματα ολιγομελή 3-5 μαθητών

Προετοιμασία για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό (IELTS, TEOFL, TEST DAF)

Ταχύρρυθμα τμήματα επικοινωνίας.

Τμήματα με έμφαση στην επικοινωνία-εργασία-σπουδές-ταξίδια-καθημερινότητα

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών στην γλώσσα της επιλογής σας!

Omiλώ Αγγλικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Η ιστορία της Αγγλικής Γλώσσας ξεκίνησε τον πέμπτο αιώνα όταν εισέβαλαν στην Βρετανία τρία Βορειογερμανικά φύλα, οι Άγγλοι, οι Σάξονες και οι Γιούτοι. Μέχρι τότε οι κάτοικοι της μιλούσαν Κέλτικα. Σήμερα, περισσότεροι από 1 δις άνθρωποι μαθαίνουν την Αγγλική σε κάθε γωνιά της Γης. Είναι η παγκόσμια γλώσσα.

Omiλώ Γερμανικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι ομιλούν την Γερμανική ως επίσημη γλώσσα. Εκτός της Γερμανίας, είναι η επίσημη γλώσσα της Αυστρίας, της Ελβετίας, του Λουξεμβούργου και του Λιχτενστάιν. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε εξαγωγές παγκοσμίως. Η γνώση των Γερμανικών πολύτιμη σε κάθε Αγορά Εργασίας.

Omiλώ Ισπανικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Τα Ισπανικά γεννήθηκαν στην Καστίλη ως ρωμανική διάλεκτος. Ο όρος Ισπανική Γλώσσα καταγράφηκε τον δέκατο τέταρτο αιώνα. Σήμερα την ομιλούν περισσότεροι από τετρακόσια πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι και είναι η πρώτη επίσημη γλώσσα σε είκοσι χώρες του κόσμου.

Omiλώ Ιταλικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Όταν ενώθηκε η Ιταλία το 1860, μόλις το 2,5 τοις εκατό του πληθυσμού μιλούσε την επίσημη Ιταλική γλώσσα. Σήμερα ομιλείται από περίπου 60 εκατομμύρια άτομα στην Ιταλία και στις όμορες χώρες. Στην Ιταλία βρίσκονται τα περισσότερα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Μια από τις ωραιότερες γλώσσες.

Omiλώ Γαλλικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Τριακόσια τριάντα οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι ομιλούν την Γαλλική ως επίσημη γλώσσα σε όλο τον κόσμο. Πρωτοεμφανίστηκε σε γραπτή μορφή το έτος 842. Το πρώτο μεγάλο λογοτεχνικό έργο στην Γαλλική ήταν το ‘Chanson de Roland’ το οποίο δημοσιεύτηκε περίπου το έτος 1200.

Omiλώ Σουηδικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Περισσότεροι από 8,5 εκατομμύρια άνθρωποι ομιλούν την Σουηδική ως μητρική γλώσσα, από τους οποίους 8 εκατομμύρια ζουν στην Σουηδία και σχεδόν 300 χιλιάδες στην Φινλανδία. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες μαθαίνουν την γλώσσα για εργασία ή σπουδές στην Σουηδία.

Omiλώ Ολλανδικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Τα Ολλανδικά ομιλούνται από εικοσιπέντε περίπου εκατομμύρια άτομα. Είναι η επίσημη γλώσσα της Ολλανδίας, του βόρειου τμήματος του Βελγίου (Φλάντερς), του Σουρινάμ, όπως επίσης και ορισμένων πρώην αποικιών. Όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν την Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές και εργασία.

Omiλώ Ρωσικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Είναι η επίσημη γλώσσα της Ρωσίας και κατατάσσεται στην πέμπτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό ομιλητών μετά την Κινέζικη, την Αγγλική, τη Χίντι και την Ισπανική. Γραπτά ευρήματα της επιβεβαιώνονται από τον δέκατο αιώνα. Είναι μία εκ των έξι επίσημων γλωσσών στον ΟΗΕ. Η γνώση της θεωρείται μεγάλο προσόν στον τουριστικό κλάδο.

Omiλώ Βουλγαρικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Μιλιέται από περίπου δέκα εκατομμύρια ανθρώπους κυρίως στην Βουλγαρία. Η ιστορία της ξεκινάει τον ένατο αιώνα με την κάθοδο των Νοτίων Σλάβων στη Βαλκανική Χερσόνησο. Το αλφάβητο της είναι Κυριλλικό, δημιούργημα των Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου. Πολλοί μαθαίνουν την Βουλγάρικη Γλώσσα για σπουδές και για εμπορικές συναλλαγές με την γείτονα χώρα.

Omiλώ Τουρκικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Η Τουρκική Γλώσσα ανήκει στην οικογένεια των Αλταϊκών γλωσσών και μιλιέται σήμερα από εβδομήντα τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους στην Τουρκία. Η προτιμώμενη καθομιλούμενη ονομάζεται İstanbul Türkçesi. Ένα από τα χαρακτηριστικά της γλώσσας είναι η σύνταξη: η βασική σειρά των όρων της πρότασης είναι Υποκείμενο – Αντικείμενο – Ρήμα.

Omiλώ Αραβικά!

΄Ξεκινήστε τώρα!

Μιλιέται από τριακόσια σαράντα εκατομμύρια στην Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Σε κάθε Αραβική χώρα μιλιέται μια τοπική διάλεκτος και παράλληλα υπάρχει η Λόγια Αραβική που είναι κοινή για όλους. Τα Αιγυπτιακά Αραβικά είναι τα πιο δημοφιλή γιατί γλωσσολογικά βρίσκονται στη μέση όλων των αραβικών διαλέκτων.

Omiλώ Ιαπωνικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Η Ιαπωνική (日本語, Nihongo) είναι γλώσσα που μιλιέται από 130 εκατομμύρια ανθρώπους, κυρίως στην Ιαπωνία και γράφεται με συνδυασμό τριών διαφορετικών τύπων χαρακτήρων: Κάντζι, Χιραγκάνα και Κατακάνα. Σήμερα την μαθαίνουν παιδιά και ενήλικες που τους συναρπάζει η διαφορετικότητα της γλώσσας και του Ιαπωνικού πολιτισμού.

Omiλώ Κινεζικά!

Ξεκινήστε τώρα!

Στην Κίνα θα συναντήσει κάποιος πάνω από πενήντα τοπικές διαλέκτους, φαινόμενο που καθιστά δύσκολη την επικοινωνία ακόμα και μεταξύ των Κινέζων. Για το λόγο αυτό, επίσημη γλώσσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από το 1955 αποτελούν τα Μανδαρίνικα, μία απλοποιημένη μορφή της γλώσσας που διδάσκεται υποχρεωτικά σε όλα τα σχολεία. Τα Μανδαρίνικα αποτελούν ακόμα την επίσημη γλώσσα της Σιγκαπούρης και της Ταϊβάν. Η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας ωστόσο, δεν σταματάει ποτέ! Υπολογίζεται πως το σύνολο των ιδεογραμμάτων φτάνει τις 50.000, ενώ ένας μορφωμένος Κινέζος γνωρίζει από 6000 – 8000 ιδεογράμματα.

Rozis Family -30 & -50%

"Μαμά, μπαμπά, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα μαζί μας!"

Οικονομικό πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών αποκλειστικά για τους γονείς των εκπαιδευτηρίων Rozis.

Η έκπτωση -50% στα μηνιαία δίδακτρα απευθύνεται σε γονείς των εκπαιδευτηρίων Rozis που θα φοιτήσουν σε τμήματα 5-6 ενηλίκων μαθητών. Έκπτωση -30% σε τμήματα 3-4 μαθητών.

Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων για εργαζόμενους μικρών & μεγάλων επιχειρήσεων.

Διδάσκουμε την ξένη γλώσσα σε εργαζόμενους που την χρησιμοποιούν καθημερινά σε πραγματικές συνθήκες, σε μέλη επιχειρήσεων με διεθνή παρουσία. Είμαστε δίπλα τους.

This is custom heading element