Είναι χαρά, είναι δημιουργία είναι ένας νέος Κόσμος που ανακαλύπτουμε παρέα μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, την διδασκαλία, την συμμετοχή σε δραστηριότητες γλώσσας εντός και εκτός τάξης. Η ξένη γλώσσα κινείται συνεχώς, ταξιδεύει και μας ταξιδεύει, μας προτρέπει να την ακολουθήσουμε σε κάθε γωνιά της Γης, από χώρα σε χώρα, από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό. Καλώς ήρθατε στο Νέο Rozis Junior School!

Ο μαθητής είναι στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, συλλέγει τα ερεθίσματα που του προσφέρει η τάξη, έχοντας στα χέρια του τα καλύτερα εκπαιδευτικά εργαλεία. Η τάξη είναι ο κόσμος του παιδιού και η γλώσσα το όχημα για να τον εξερευνήσει.

Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν Αγγλικά από την πρώτη μέρα. Η γλώσσα διδάσκεται καλύτερα σε οργανωμένο περιβάλλον τάξης. Την ακούμε περισσότερο, την μιλάμε περισσότερο, την αφομοιώνουμε περισσότερο. Μαθαίνουμε περισσότερα Αγγλικά στην τάξη!

Το βιβλίο παρουσιάζεται με μοναδικό τρόπο στην μεγάλη οθόνη του Διαδραστικού Πίνακα. Οι παιδικές φιγούρες του βιβλίου ζωντανεύουν, με την εικόνα, τον ήχο και το video να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών. Οι ασκήσεις και η γραμματική γίνονται παιχνίδι και η διαδικασία της μάθησης ακόμη πιο ευχάριστη!

Ο μαθητής συμμετέχει ενεργά στο μάθημα, αφομοιώνει και μαθαίνει με τον δικό του τρόπο. Το τεστ μαθησιακού τύπου (Learning Style Test) μας φανερώνει την μαθησιακή προσωπικότητα του παιδιού, το πως του αρέσει να μαθαίνει. Η καθηγήτρια συνθέτει και σχεδιάζει το μάθημα ώστε να ανταποκρίνεται σε όλους τους τύπους μάθησης.

Οργανώνουμε και καθοδηγούμε την μελέτη στο σπίτι. Η καθηγήτρια καθοδηγεί τους μαθητές πως να διαβάζουν μόνοι τους, αποτελεσματικά και με την σωστή σειρά στο σπίτι. Η συμμετοχή του γονέα στην μαθησιακή διαδικασία είναι ελάχιστη και έχει κυρίως τον ρόλο έλεγχου.

Αξιολογούμε και καταγράφουμε την πρόοδο του μαθητή. Εφαρμόζουμε σύστημα ολιστικής αξιολόγησης με την συνεργασία μαθητή, καθηγητή, γονέα και διοίκησης. Η αξιολόγηση του μαθητή και η ενημέρωση του γονέα είναι πολύπλευρη και ειλικρινής.

If you need help when writing an essay through an essay writing service in order to assure that your essay is of high-quality. Writing companies only employ qualified writers with university degrees who successfully pass rigorous exams. Pricing will be different based upon how complicated the essay is, what type it is as well as the number of pages you need, and when it is due. Before you place an order, make sure you check out customer reviews on different writing services in order to get the most competitive price. In addition, legit essay writing service some writing services offer loyalty bonuses and discounts to clients. Also, they meet the deadlines.

A professional writer can help in reducing time and allow you to concentrate on term paper help revision and learning. Testing has a bigger impact over your grade than writing essays. Besides, a paper prepared by a professional writer will be plagiarism-free. There are a few ways to find a professional paper writer. These are the benefits. Read on to know more about their services. Verify their credentials and their backups prior to hiring writers.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.