First Step in English, το τρίμηνο πρόγραμμα Αγγλικής για μαθητές Α & Β Δημοτικού.

Καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές Α & Β Δημοτικού στον συναρπαστικό κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας! Στα εκπαιδευτήρια Rozis η εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας δεν περιορίζεται στις σελίδες των βιβλίων. Είναι ένας Κόσμος που εξερευνούμε καθημερινά μαζί με τους μαθητές μας. Ενέργεια…διάθεση για μάθηση…εξέλιξη… εμπειρία…υγιής ανταγωνισμός, ενθουσιασμός, γνώση, ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση. 


Tρίμηνο πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας FIRST STEP, για μαθητές Α & Β Δημοτικού.

9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2 ώρες/εβδομάδα (1+1), συμβολικά δίδακτρα €9/μήνας

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα First Step in English

Προσεγγίζουμε την ξένη γλώσσα και με δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αφομοιώσουν καλύτερα και ευκολότερα την γνώση, αναδεικνύοντας την συμμετοχή και την κοινωνική μάθηση. Ενθαρρύνουμε και ενισχύουμε την διδασκαλία της γλώσσας σε περιβάλλον τάξης.

  • οι μαθητές από την πρώτη μέρα στην τάξη αναπτύσσουν ταυτόχρονα και τις 4 δεξιότητες της γλώσσας, speaking, listening, writing, reading.
  • η προσέγγιση είναι βιωματική, τα παιδιά μαθαίνουν συμμετέχοντας σε δημιουργικές και ευχάριστες activities γλώσσας, σχεδιασμένες για ηλικίες 6-8 ετών. Συμμετέχουν σε ομάδες μαθητών, κοινωνικοποιούνται και αναγνωρίζουν τα οφέλη της εκμάθησης Αγγλικών.
  • η καθηγήτρια χρησιμοποιεί την Αγγλική γλώσσα περισσότερο από την Ελληνική, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να επικοινωνήσουν και τα ίδια στην Αγγλική, από την πρώτη μέρα στην τάξη. Τα παιδιά νοιώθουν χαρούμενα που συμμετέχουν και μαθαίνουν.
  • το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να καταλάβουν πως δεν είναι δύσκολο να μάθουν μια ξένη γλώσσα.
  • όσο περισσότερο αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του παιδιού τόσο αυξάνεται και η διάθεση του να μάθει και να μιλήσει την Αγγλική γλώσσα.
  • στο τέλος του τρίμηνου προγράμματος οι μαθητές θα λάβουν τον έπαινο First Step in English για την προσπάθεια τους στον κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας. Το πρώτο βήμα έγινε!

 

Η συνέχεια

 

 

 

 

 

 

 

Το ανοιξιάτικο τρίμηνο πρόγραμμα First Step English του Rozis Junior School, δημιουργεί την επιθυμία στους μαθητές να μιλήσουν την Αγγλική Γλώσσα από την πρώτη μέρα στην τάξη!

Ενσωματώνει τα κυριότερα

 


 

 

Ενημέρωση & εκδήλωση ενδιαφέροντος

1.Τ.23210 52915 (ώρες 10-13:00 & 16:00 – 21:00)

2. Στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων Rozis Κερασούντος 13 (κοντά στην Αστυνομία) & Rozis Σεβαστείας 3 (κοντά στην Λαϊκή Αγορά).

3. Μέσω της online φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Έναρξη προγράμματος: από την Τρίτη 5 Μαρτίου. Το πρόγραμμα (μέρες και ώρες) των τμημάτων θα οριστικοποιηθεί σε συνεννόηση με τους γονείς.


Προσεγγίζουμε την ξένη γλώσσα και με δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αφομοιώσουν καλύτερα και ευκολότερα την γνώση, αναδεικνύοντας την συμμετοχή και την κοινωνική μάθηση. Ενθαρρύνουμε και ενισχύουμε την διδασκαλία της γλώσσας σε περιβάλλον τάξης.

Μαθαίνοντας Αγγλικά με παρέα, είναι πάντα πιο ωραία!

Πως διδάσκουμε την γλώσσα: Έκτος από την εμπειρία της διδασκαλίας σε οργανωμένο περιβάλλον τάξης, δημιουργούμε δραστηριότητες που ενδυναμώνουν την σχέση του μαθητή με την Αγγλική Γλώσσα και αναδεικνύουν την σημασία της ως εργαλείο επικοινωνίας. Τα παιδιά νοιώθουν χαρούμενα που συμμετέχουν και μαθαίνουν.

Outdoor Activities. Βιωματική διδασκαλία της γλώσσας, με προγραμματισμένες επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Στόχος η εφαρμογή της ξένης γλώσσας και όσων έχουμε μάθει στην τάξη. Περιλαμβάνει επισκέψεις σε super market, μουσεία, πάρκα, βιβλιοθήκη κ.α.

Δανειστική Βιβλιοθήκη. Σημαντική δεξαμενή γνώσεων για κάθε μαθητή. Παροτρύνουμε τους μαθητές να δανείζονται ξενόγλωσσα βιβλία & DVD και να παρουσιάζουν στην τάξη, αγαπημένες ιστορίες που έχουν διαβάσει.

Ώρα υπολογιστών & tablet. Σύγχρονο οπτικοακουστικό λογισμικό το οποίο δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εξασκήσουν τις γνώσεις που έχουν αφομοιώσει κατά την διάρκεια του μαθήματος στην τάξη. Ευκαιρία για εξάσκηση και επανάληψη γνώσεων με την καθοδήγηση της καθηγήτριας στην αίθουσα υπολογιστών.

Επιτραπέζια παιχνίδια. Μαθαίνουμε γραμματικά φαινόμενα, νέες λέξεις και φράσεις μέσα από επιλεγμένα επιτραπέζια παιχνίδια σχεδιασμένα για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά, το απολαμβάνουν και οι Simple Present και Present Continuous γίνονται πλέον παιχνιδάκι…

Hip-Hop Songs. Ακούμε την γλώσσα, διαβάζουμε τους στίχους, μαθαίνουμε νέες φράσεις και τραγουδάμε! Επιλεγμένα τραγούδια γραμμένα από κορυφαίους συγγραφείς ξενόγλωσσων βιβλίων, παροτρύνουν τα παιδιά να τραγουδήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από την μουσική. Ενδυναμώνουμε την αυτοπεποίθηση στην χρήση της γλώσσας.

Rozis Web Radio. Είναι ο διαδικτυακός τόπος έκφρασης των μαθητών Rozis. Οι online εκπομπές είναι διάρκειας 10-15 λεπτών και προετοιμάζονται σε συνεργασία με την καθηγήτρια της τάξης. Μιλάμε Αγγλικά, παίζουμε την αγαπημένη μας μουσική και μας ακούνε οι φίλοι μας Live από κάθε γωνιά της Γης! Όλες οι μαθητικές εκπομπές αποθηκεύονται online για μελλοντική ακρόαση. Περισσότερα στην ραδιοφωνική ιστοσελίδα μας.

Rozis Cinema. Η ταινία είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία εκμάθησης της γλώσσας. Οι ξενόγλωσσες προβολές πραγματοποιούνται Σάββατο πρωί στις μεγάλες αίθουσες προβολών και εκδηλώσεων, με Αγγλικό ήχο και στις περισσότερες περιπτώσεις και με Αγγλικούς υπότιτλους. Στο τέλος της προβολής οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε mini workshops σχετικά με την ταινία.

Ταξιδεύουμε παρέα με την ξένη γλώσσα: Οι μαθητές Αγγλικής Γλώσσας γλωσσικών επιπέδων Β1 και άνω (μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου), έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα των χωρών και φυσικά να χρησιμοποιήσουν την ξένη γλώσσα που διδάσκονται.


Την ξένη γλώσσα θέλουμε να την αγγίξουμε, να την μιλήσουμε, να την εξερευνήσουμε! θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σήμερα ώστε να ξεχωρίσουν αύριο.

Welcome to Rozis World!


 

Comments are closed.