Οι ομάδες Παραμυθιού Rozis Fairykids (Β & Γ Δημοτικού) επί σκηνής!

Μας αρέσει να μιλάμε την Αγγλική Γλώσσα και μας αρέσει ακόμη περισσότερο όταν την μιλάνε οι μαθητές μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση της -από την πρώτη μέρα στην τάξη- γιατί θέλουμε  να την ακούσουν, να την μιλήσουν, να την βιώσουν.

Οι μικροί μαθητές Αγγλικής Γλώσσας των εκπαιδευτηρίων Rozis έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους μέσα απο την συμμετοχή τους στις ομάδες Παραμυθιού Rozis Fairykids.

Η τριβή τους με την Αγγλική γλώσσα  είναι -πάνω απο όλα- ευχάριστη και δημιουργική, εξασκούν το λεξιλόγιο τους και φυσικά παράγουν λόγο που τους δίνει την ώθηση και την χαρά της δημιουργίας, της ολοκλήρωσης μιας προσπάθειας.

Είναι το δικό τους παραμύθι, η δικής τους γλώσσα!

Οι μαθητές  των ομάδων Junior Fairykids (Β & Γ Δημοτικού) προσκάλεσαν τους γονείς τους στην επίσημη παρουσίαση των δύο παραμυθιών – Τhe three little pigs /  The princess and the frog και απέδειξαν πως μπορούν να μιλήσουν Αγγλικά από πρώτη χρονιά εκμάθησης της γλώσσας. Congratulations!

[divider type=”dotted” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Η αυτοπεποίθηση στην χρήση της γλώσσας, η σωστή προφορά και η διαρκής γλωσσική εξέλιξη των μαθητών κατά την διάρκεια της δραστηριότητας, είναι “οι σημαντικές λεπτομέρειες” στο ταξίδι της κατάκτησης της Αγγλικής Γλώσσας. Μην ξεχνάμε πως είναι παιδιά που ξεκίνησαν να διδάσκονται την γλώσσα μόλις πριν απο λίγους μήνες και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αγγλική -παρουσία των γονέων τους- αγαπημένα παιδικά παραμύθια. Congratulations! To video είναι διαθέσιμο μόνο για τους γονείς των μαθητών που συμμετείχαν στις παραστάσεις fairykids. Μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα απο τα 2 παραμύθια (The princess & the frog – The three pigs)

Comments are closed.