Ημερήσια εκδρομή εκπαιδευτηρίων Rozis. Παιχνίδι στη φύση!

Το Σάββατο 28 Απριλίου, τα εκπαιδευτήρια Rozis  διοργάνωσαν ημερήσια εκδρομή στην όμορφη Κοιλάδα του Νέστου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τοξότες του Νομού Ξάνθης.

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στις ήρεμες και αμμώδεις όχθες του ποταμού Νέστου μαθητές και  γονείς συμμετείχαν σε συναρπαστικές δραστηριότητες που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστες!

Επιθυμία μας είναι οι μαθητές να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της φύσης  μέσα απο τις ξεχωριστές δραστηριότητες και φυσικά να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο.


Δραστηριότητες που δίνουν στα παιδιά την μοναδική χαρά της ελευθερίας μακρυά απο το περιβάλλον της πόλης, τονώνοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση τους.


Τοξοβολία, αναρρίχηση, φουσκωτές βάρκες, zip-line και ποδηλασία. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς!

Την χαρά των παιδιών μοιράστηκαν και αρκετοί γονείς που τελικά αποφάσισαν να ανέβουν και οι ίδιοι στις φουσκωτές βάρκες και να ζήσουν την εμπειρία μιας όμορφης βόλτας στα ήρεμα νερά του ποταμού Νέστου.

Ακόμη πιο συναρπαστική η εμπειρία να διασχίζεις τον ποταμό Νέστο με zip-line! Μια δραστηριότητα που απόλαυσαν και οι καθηγήτριες των εκπαιδευτηρίων Rozis μαζί με τους μαθητές τους. Η αδρεναλίνη στα ύψη!

Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός περίσσευαν στο τέλος της ημέρας. Ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα, τους μαθητές, γονείς και φίλους των εκπαιδευτηρίων Rozis.

Λίγο περισσότερη κούραση άλλα αξίζει!

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια Γερμανικής κ.Στελλα Τοπούζη για τις παραπάνω όμορφες φώτο. Mπορείτε να δείτε περισσότερες και στην σελίδα της στο Facebook, Fo To Love  – https://www.facebook.com/topstell/.

Comments are closed.