Ημερήσια εκδρομή εκπαιδευτηρίων Rozis στην όμορφη κοιλάδα του Νέστου. Μοναδική ευκαιρία απόδρασης!

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ROZIS


“Ταξιδεύουμε στην όμορφη Κοιλάδα του Νέστου, στην περιοχή Τοξότες του Νομού Ξάνθης.” 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, μαθητές, φίλοι, 

Το εκπαιδευτήρια Rozis διοργανώνουν ψυχαγωγική-εκπαιδευτική εκδρομή στη πανέμορφη κοιλάδα του ποταμού Νέστου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τοξότες του Νομού Ξάνθης, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν εκτός των μαθητών Rozis, γονείς και φίλοι μαθητών των εκπαιδευτηρίων.

8:30 π.μ.: Προσέλευση στα εκπαιδευτήρια Rozis Κερασούντος 13 και Rozis Σεβαστείας 3. Οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου ROZIS Φιλώτα 6 θα αναχωρήσουν από το εκπαιδευτήριο ROZIS Κερασούντος 13.
9:00 π.μ. : Αναχώρηση με λεωφορείο.
11:00 π.μ.: Άφιξη στους Τοξότες
5:00 μ.μ.: Αναχώρηση από Τοξότες
7:15 μ.μ.: Άφιξη στις Σέρρες

Μετά από τις ειδικές τιμές που εξασφάλισε το εκπαιδευτήριο μας οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ για όλες τις ώρες της παραμονής μας στην κοιλάδα του Νέστου.

Η ασφάλεια και η σωστή οργάνωση των δραστηριοτήτων εξασφαλίζεται από το έμπειρο προσωπικό του γραφείου RIVERLAND OUTDOOR ACTIVITIES το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τον οικοτουρισμό και κάθε χρόνο φιλοξενεί στην περιοχή του Νέστου δεκάδες σχολεία από όλη την Ελλάδα.


 “Όλες οι παρακάτω δραστηριότητες πραγματοποιούνται δίπλα στον ποταμό Νέστο -σε μια πανέμορφη τοποθεσία- πολύ κοντά στον γραφικό οικισμό της Γαλάνης και είναι σχεδιασμένες για μαθητές τάξεων Α’ Δημοτικού και άνω.”


Ο χώρος είναι κατάλληλος για πικ-νικ, έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια από το Δασαρχείο, με βρύσες, κιόσκια, τουαλέτες, ενώ υπάρχει και καντίνα με τραπεζάκια. Στα 200 μέτρα από τις δραστηριότητες είναι ο οικισμός της Γαλάνης όπου υπάρχει η δυνατότητα καφέ & εστίασης στη μοναδική ταβέρνα της περιοχής. Τα λεωφορεία σταθμεύουν δίπλα στον χώρο των δραστηριοτήτων.

 

*Δεν γίνεται επιπλέον έκπτωση στο Πρόγραμμα 1 των δραστηριοτήτων.

“Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες Αγγλικής γλώσσας διάρκειας 15 λεπτών, σχεδιασμένες από τις καθηγήτριες Αγγλικής των εκπαιδευτηρίων ROZIS.”


Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδρομής
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Παρακαλούμε να παραδώσετε συμπληρωμένη στην γραμματεία την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα παιδιά που είναι φίλοι των μαθητών και δεν φοιτούν στα εκπαιδευτήρια ROZIS, παρακαλούμε να παραδίδουν τα χρήματα μαζί την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ οι ίδιοι οι κηδεμόνες τους ή τουλάχιστον να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την γραμματεία Rozis για επιβεβαίωση στοιχείων.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Στιγμιότυπα απο την εκδρομή μας στους Τοξότες τον Απρίλιο 2012.


Comments are closed.