Ο George Kilo παρουσίασε το νέο του βιβλίο στους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Rozis.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στον χώρο εκδηλώσεων του εκπαιδευτηρίου Rozis Κερασούντος 13, ο ταλαντούχος Σερραίος George Kilo παρουσίασε το νέο του βιβλίο Song of Elusica, the Ancient Gemstone, παρουσία μαθητών των τάξεων Αγγλικής Γλώσσας Β2.Lower & C2.Proficiency.

O νεαρός συγγραφέας μας ταξιδεύει στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας στον οποίο αναδεικνύεται η αξία της φιλίας και ο ηρωισμός των πρωταγωνιστών που καλούνται να υπερπηδήσουν εμπόδια για να πετύχουν τον τελικό τους στόχο.

Το πετυχημένο εγχείρημα της ξενόγλωσσης συγγραφής είναι αποτέλεσμα της αγάπης του George Kilo για την Αγγλική γλώσσα. Η επιθυμία του να παρουσιάσει το βιβλίο κάνοντας αποκλειστικά χρήση της Αγγλικής επιβραβεύτηκε στο τέλος με το ζεστό χειροκρότημα των μαθητών που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του (in English) και να μάθουν περισσότερα για τους ήρωες του βιβλίου και για την εμπειρία της συγγραφής.

O George Kilo δημιούργησε γέφυρες που ενώνουν τον φανταστικό κόσμο του βιβλίου με τον ψηφιακό, δίνοντας την ευκαιρία στους fans του βιβλίου να γίνουν οι πρωταγωνιστές του νέου παιχνιδιού Astra:Fading Stars, το οποίο βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και διατίθεται δωρεάν από την πλατφόρμα Steam.

Οι φίλοι της επιστημονικής φαντασίας μπορούν να βρουν τo νέο βιβλίο Song of Elusica, the Ancient Gemstone σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της πόλης και στο καφέ Παίγνιον (Θεσσαλονίκης 8, Σέρρες, Τ.23210 68184).

Καλή επιτυχία George!

https://georgekilo.com/

 

Παρουσίαση του βιβλίου Song of Elusica, the Ancient Gemstone.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.