40 χρόνια Rozis! Εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, σχ. χρονιάς 2022-23.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στο αμφιθέατρο “Γεώργιος Καφταντζής” της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των εκπαιδευτηρίων Rozis για την απονομή 97 πιστοποιητικών γλωσσομάθειας σε Αγγλική, Γερμανική, Γαλλική, Ιταλική & Ισπανική Γλώσσα, στις επιτυχούσες και επιτυχόντες μαθητές της σχολικής χρονιάς 2022-23.

Χριστουγεννιάτικη αύρα στην εκδήλωση προσέδωσε το χαμόγελο και η θετική ενέργεια των μικρών μαθητών Αγγλικής Γλώσσας των τάξεων Rozis Junior  & Teens 1(Α), οι οποίοι τραγούδησαν κάλαντα Χριστουγέννων στην Αγγλική Γλώσσα, κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Τους μικρούς μαθητές συνόδευσαν μουσικά επί σκηνής -με σαξόφωνο & κλασσικό βιολί- οι μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων Rozis & του Μουσικού Σχολείου Σερρών, Δήμητρα Α. & Μαρία Α.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές Πάνο Ρόζη,  Ελένη Ρόζη, Αλίκη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κύδρου & Κωνσταντίνα Κατσιγιάννη για την υπέροχη μουσική παράσταση!

Ακολούθησε η προβολή video με τις πιο σημαντικές στιγμές της περασμένης σχολικής χρονιάς στα εκπαιδευτήρια Rozis με κορυφαία όλων την 6ήμερη εκδρομή μας στο Λονδίνο (1-6 Αυγούστου 2023).

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η κα. Ρόζη Ελένη, η οποία αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές που έζησε ως μαθήτρια στις τάξεις Rozis και την χαρά που νοιώθει σήμερα ως μέλος της διδακτικής ομάδας των εκπαιδευτηρίων, μέλος της οποίας αποτελεί και ο νέος καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας, κ. Ρόζης Παναγιώτης.

Ο κ. Ρόζης Αργύρης κατά την διάρκεια της ομιλίας του συνεχάρη τους μαθητές και τους γονείς για την συνεργασία & τα επιτυχή αποτελέσματα, ενώ παράλληλα εξήρε την αφοσίωση των καθηγητών στο σημαντικό διδακτικό τους έργο και την αγάπη τους προς τους μαθητές.

Η γιορτινή βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή ενενήντα επτά πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, με τους μαθητές να φορούν την παραδοσιακή στολή της απονομής και να παραλαμβάνουν το πιστοποιητικό από τους καθηγητές των εκπαιδευτηρίων. Στο τέλος όλοι πέταξαν τα καπέλα τους ψηλά για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση ενός πετυχημένου κύκλου σπουδών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση! Συγχαρητήρια!

Οι μαθητές παρέλαβαν τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από τις καθηγήτριες: Jackie Foley, Μπίνα Μηλτσούδη, Πέγκη Ματανά, Αλίκη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Κύδρου, Κωνσταντίνα Κατσιγιάννη, Μαρίνα Βασιλειάδου, Στέλλα Τοπούζη, Ζωή Μανταρλή και από τα μέλη της οικογένειας Ρόζη.

Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με την συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων Rozis στην πόλη των Σερρών. Το πρώτο βήμα έγινε τον Σεπτέμβριο 1983, στον 1ο όροφο της οδού Θεσσαλονίκης 7, όταν ο νέος καθηγητής κ. Ρόζης Αργύρης, ίδρυσε το πρώτο φροντιστήριο Αγγλικής Γλώσσας.

Δεκέμβριος 2023…..το ταξίδι των εκπαιδευτηρίων Rozis στον Κόσμο συνεχίζεται…

Καλά Χριστούγεννα!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Comments are closed.