Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας εκπαιδευτηρίων Rozis

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των 100 Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας επιτυχόντων μαθητών Rozis & ενηλίκων, σχολικής χρονιάς 2016-17.

Μια αξέχαστη βραδιά, αντάξια της προσπάθειας των μαθητών, των πρωταγωνιστών της ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους μικρούς μαθητές Αγγλικής Γλώσσας του Rozis Junior School να απαγγέλνουν Κάλαντα Χριστουγέννων κρατώντας πολύχρωμα φαναράκια, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων για την διάθεση και τον αυθορμητισμό τους.

Στην συνέχεια, οι μαθητές Αγγλικής Γλώσσας γλωσσικού επιπέδου Γ2 Proficiency –Sokratis Omiliadis, Dimitra Dimopoulou, Andriana & Athanasia Kydrou– περιέγραψαν την εμπειρία φοίτησης στα εκπαιδευτήρια Rozis ευχαριστώντας τις καθηγήτριες και το εκπαιδευτήριο που στάθηκε δίπλα τους όλα τα χρόνια, προσφέροντας τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν πλέον Πολίτες του Κόσμου.

H Alexandra Kazakidou (τραγούδι) & ο Christos Papadopoulos (κιθάρα) ερμήνευσαν καταπληκτικά το γνωστό τραγούδι Let Her Go από τους Passenger, ενώ η Athanasia Samara μίλησε στην Αγγλική, για τα Όνειρα που έχουν τα νέα παιδιά και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να τα πραγματοποιήσουν. Αμέσως μετά οι μαθητές Proficiency τραγούδησαν το αγαπημένο “Ι have α dream” των ΑΒΒΑ.

Η συμμετοχή του εκπαιδευτηρίου μας στην 4η Μαθητική Συνάντηση Δημόσιου Λόγου στην Γαλλική Γλώσσα, στο Ελληνο-Γαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης, ήταν από τις πιο σημαντικές διακρίσεις της περασμένης χρονιάς και σε αυτήν αναφέρθηκε η καθηγήτρια Γαλλικής κα. Μαρίνα Βασιλειάδου.

Η εκδήλωση είχε μουσική, είχε ρυθμό…

Guest star της βραδιάς η νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Δέσποινα Πολυχρόνη μας ταξίδεψε με την μουσική της ενώ στο τέλος της εκδήλωσης η χορευτική ομάδα των SHOCK TROOPERS ενθουσίασε τους παρευρισκομένους με τον ρυθμό και τον δυναμισμό της. Στο τέλος αναφέρθηκαν στην συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ και ζήτησαν την στήριξη όλων στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού.

Τέλος στην ομιλία του ο κ. Ροζής Αργύρης, συνεχάρη τους μαθητές και τους γονείς καθώς σε δύσκολους καιρούς επέλεξαν συνειδητά τον δρόμο της ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ενώ υπογράμμισε πως όλη η ομάδα των εκπαιδευτηρίων Rozis θα συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της.


Ήταν η πιο λαμπερή Τελετή Απονομής καθώς -για πρώτη φορά- όλοι οι μαθητές φόρεσαν τήβεννο και καπέλο ορκωμοσίας, παραλαμβάνοντας -με κάθε επισημότητα- τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από τις καθηγήτριες τους! 


Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η απονομή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας στην επιτυχούσα Σταυρούλα Γάκου και στον μικρό γιο της Γεώργιο Ιακάρη. Μαμά και γιος παρέλαβαν μαζί τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας αποδεικνύοντας πως η προσπάθεια και η επιτυχία είναι -πάνω από όλα- οικογενειακή υπόθεση!

Συγχαρητήρια!

 

  • Μπορείτε να δείτε τα ονόματα όλων των επιτυχόντων μαθητών εδώ
Comments are closed.