Ξεκινά το πρόγραμμα First Step in English για τους μαθητές Α & Β Δημοτικού: Το καλύτερο “πρώτο βήμα” στην Αγγλική Γλώσσα!

Καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές Α & Β Δημοτικού στον συναρπαστικό κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας! Στα εκπαιδευτήρια Rozis η εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας δεν περιορίζεται στις σελίδες των βιβλίων. Είναι ένας Κόσμος που εξερευνούμε καθημερινά μαζί με τους μαθητές. Ένας Κόσμος γεμάτος ενέργεια, διάθεση για μάθηση, εξέλιξη, εμπειρία, ενθουσιασμό, γνώση, ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση. Το πρόγραμμα First Step in English είναι ο πρώτος φίλος των μαθητών στον Κόσμο της Αγγλικής. Το πρώτο βήμα είναι εξίσου σημαντικό με τα τελευταία στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας.   

 

 

Ανοιξιάτικο τρίμηνο πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας FIRST STEP IN ENGLISH, για τους μαθητές Α & Β Δημοτικού.

Διάρκεια προγράμματος: Από 10 ΜΑΡΤΙΟΥ έως 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2 ώρες/εβδομάδα (1+1), συμβολικά δίδακτρα: €9/μήνας 

Το πρόγραμμα (μέρες και ώρες) των τμημάτων θα οριστικοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τους γονείς.

Δηλώστε τις μέρες και τις ώρες που σας εξυπηρετούν στις γραμματείες ROZIS και στην

online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος First Step In English!


Ενημέρωση & εκδήλωση ενδιαφέροντος 

Mπορείτε να ενημερωθείτε και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον με τους παρακάτω τρόπους:

1.Τ.23210 52915 (ώρες 10:00 -13:00 & 16:00 – 21:00)

2. Στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων Rozis Κερασούντος 13 (κοντά στην Αστυνομία) & Rozis Σεβαστείας 3 (κοντά στην Λαϊκή Αγορά). 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος (ηλεκτρονικά) 

3. Μέσω της online φόρμας First Step In English


Ώρες λειτουργίας εκπαιδευτηρίων

Εκπαιδευτήριο ROZIS Κερασούντος 13, T.23210 52915/6, καθημερινά 10:00 – 13:00 & 16:00-21:00, Σάββατο 10:00 – 13:00

Εκπαιδευτήριο ROZIS Σεβαστείας 3, T.23210 97980, καθημερινά 10:30 – 12:30 & 16:00 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 13:00


First Step in English και τον Σεπτέμβριο

είστε ένα βήμα πιο κοντά στην

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ROZIS!

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στο τρίμηνο πρόγραμμα First Step in English εξασφαλίζουν θέση στα τμήματα της ερχόμενης σχολικής χρονιάς 2020-21 στα εκπαιδευτήρια Rozis Κερασούντος 13 και Rozis Σεβαστείας 3.

Επιπλέον θα αποκτήσουν προτεραιότητα θέσης για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ROZIS 2020-21, που θα αφορά τους μαθητές τάξεων Α΄ Junior (Β Δημ), Β’ Junior (Γ Δημ) & Super Junior (Γ Δημ) της σχολικής χρονιάς 2020-21.

Η εκπαιδευτική προσφορά θα ισχύσει για συγκεκριμένο αριθμό μαθητών, με προτεραιότητα στους μαθητές του προγράμματος First Step in English.

Τάξη ROZIS A Junior (3 ώρες/εβδομάδα): μαθητές Β Δημοτικού (2020-21)

Τάξη ROZIS Super Junior (4 ώρες/εβδομάδα): μαθητές Γ Δημοτικού (2020-21)


First Step in English. Τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν Αγγλικά!

Προσεγγίζουμε την ξένη γλώσσα με δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αφομοιώσουν καλύτερα και ευκολότερα την γνώση, αναδεικνύοντας την συμμετοχή και την κοινωνική μάθηση. Το ανοιξιάτικο τρίμηνο πρόγραμμα First Step English, δημιουργεί την επιθυμία στους μαθητές να μιλήσουν την Αγγλική Γλώσσα από την πρώτη μέρα στην τάξη και να νοιώσουν όμορφα.

  • οι μαθητές από την πρώτη μέρα στην τάξη αναπτύσσουν ταυτόχρονα και τις 4 δεξιότητες της γλώσσας, speaking, listening, writing, reading.
  • η προσέγγιση είναι βιωματική, τα παιδιά μαθαίνουν συμμετέχοντας σε δημιουργικές και ευχάριστες activities γλώσσας, σχεδιασμένες για ηλικίες 6-8 ετών. Συμμετέχουν σε ομάδες μαθητών, κοινωνικοποιούνται και αναγνωρίζουν τα οφέλη της εκμάθησης Αγγλικών από μικρή ηλικία.
  • η καθηγήτρια χρησιμοποιεί την Αγγλική γλώσσα περισσότερο από την Ελληνική, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να επικοινωνήσουν και τα ίδια στην Αγγλική, από την πρώτη μέρα στην τάξη. Νοιώθουν χαρούμενα που συμμετέχουν και μαθαίνουν.
  • το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να καταλάβουν πως δεν είναι δύσκολο να μάθουν μια ξένη γλώσσα.
  • όσο περισσότερο αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του παιδιού τόσο αυξάνεται και η διάθεση του να μάθει και να μιλήσει την Αγγλική γλώσσα.
  • στο τέλος του τρίμηνου προγράμματος οι μαθητές θα λάβουν τον έπαινο First Step in English για την προσπάθεια τους στον κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας. Το πρώτο σημαντικό βήμα έχει ήδη γίνει!
  • ενθαρρύνουμε και ενισχύουμε την διδασκαλία της γλώσσας σε περιβάλλον τάξης. Ξεκινάμε Αγγλικά με παρέα! Είναι πιο ωραία!

Ποιοτική Ξενόγλωσση Εκπαίδευση.

  • Από την πρώτη μέρα στην τάξη διδάσκουμε την ξένη γλώσσα έχοντας πάντα κατά νου, τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας όταν θα πρέπει να συναγωνιστούν με τους καλύτερους για ένα καλύτερο αύριο. Ο διαρκής ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας δεν κερδίζεται μόνο με την απόκτηση “πτυχίων” ξένης γλώσσας, άλλα με την ουσιαστική γνώση υψηλού επιπέδου που θα λάβει ο μαθητής από το εκπαιδευτήριο.
  • Διδάσκουμε την ξένη γλώσσα σήμερα για να την μιλήσουμε με άνεση και αυτοπεποίθηση αύριο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδέουμε την εκμάθηση της γλώσσας με την πραγματική ζωή.
  • Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με καθηγητές που -οι περισσότεροι εξ’αυτών- έχουν ζήσει για πολλά χρόνια σε Αγγλόφωνες χώρες και μπορούν να μεταδώσουν με μοναδικό τρόπο την γνώση στους μαθητές. Μια μεγάλη παρέα με εμπειρία, νεανικό ενθουσιασμό και αγάπη για την διδασκαλία της γλώσσας, πάντα κοντά στον μαθητή σε όλη την πορεία της φοίτησης.
  • Όταν ένας μαθητής των εκπαιδευτηρίων Rozis έχει φτάσει στο επίπεδο γλωσσομάθειας Β2.Lower σημαίνει πως είναι πλέον ικανός να γράψει και να μιλήσει την Αγγλική γλώσσα με αυτοπεποίθηση. Στόχος είναι να αποκτήσει γνώσεις και ευχέρεια επικοινωνίας που θα υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των εξετάσεων γλωσσομάθειας επιπέδου Β2.
  • Όταν έχει φτάσει σε επίπεδο Γ2.Proficiency σημαίνει πως είναι ικανός να επικοινωνήσει στο υψηλότερο επίπεδο γλώσσας. Οι μαθητές επιπέδου Proficiency συμμετέχουν στο Rozis Student Debate (Διαγωνισμός Επιχειρηματολογίας και Αντιλογίας εκπαιδευτηρίων Rozis στην Αγγλική Γλώσσα)  επιλέγοντας ένα θέμα της επικαιρότητας.
  • Διδάσκονται την γλώσσα από καθηγήτριες native speakers και χρησιμοποιούν αποκλειστικά την Αγγλική Γλώσσα. Μπορούν να εργαστούν και να σπουδάσουν στο εξωτερικό, να μιλήσουν με άνεση σε μια συνέντευξη και να αποδείξουν πως οι γνώσεις τους είναι πραγματικά επιπέδου Proficiency.
  • Συμμετέχουμε στις εξετάσεις των πιο έγκυρων, αξιόπιστων και αναγνωρισμένων φορέων γλωσσομάθειας παγκοσμίως (University of Cambridge, University of Michigan κ.α.).
  • Η συνεργασία εκπαιδευτηρίου, γονέων και μαθητή είναι διαρκής και σημαντική στην γλωσσική εξέλιξη του μαθητή.

Τάξεις Αγγλικής Rozis

Νηπιαγωγείο Αγγλικής Γλώσσας – μαθητές 4 & 5 ετών, 2 ώρες/εβδομάδα (1+1)

Rozis Pre-Junior – μαθητές Α Δημοτικού, 2 ώρες/εβδομάδα (1+1)

Rozis Α Junior – μαθητές Β Δημοτικού, 3 ώρες/εβδομάδα (2+1)

Rozis B Junior – μαθητές Γ Δημοτικού, 3 ώρες/εβδομάδα (2+1)

Rozis Super Junior (A+B) – μαθητές Γ Δημοτικού. 4 ώρες/εβδομάδα (2+2)


Rozis Teens 1 (A) – μαθητές Δ Δημοτικού (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners, Starters)

Rozis Teens 2 (B) – μαθητές Ε Δημοτικού (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners, Movers)

Rozis Teens 3 (C) – μαθητές Στ Δημοτικού (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Cambridge Young Learners, Flyers)


Rozis B1.Pre-Lower, μαθητές Α Γυμνασίου (προαιρετική συμμετοχή στις εξετάσεις Cambridge B1 PET)

Rozis B2.Lower, μαθητές Β Γυμνασίου (συμμετοχή στις εξετάσεις University of Cambridge, University of Michigan, κ.α.)

Rozis C2.Proficiency, μαθητές Γ Γυμνασίου (συμμετοχή στις εξετάσεις University of Cambridge, University of Michigan, κ.α.)


 OPEN DAYS: 1-20 Ιουνίου. Πρώτη περίοδος ενημέρωσης – εγγραφών.

 OPEN DAYS: 1-15 Σεπτεμβρίου. Δεύτερη περίοδος ενημέρωσης – εγγραφών.

Με την έγκαιρη εγγραφή σας την περίοδο 1-20 Ιουνίου, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το ωρολόγιο πρόγραμμα Αγγλικών της επόμενης σχολικής χρονιάς σε συνεννόηση με το εκπαιδευτήριο μας.


 

Comments are closed.