Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλώσσομάθειας εκπαιδευτηρίων Rozis.

To Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, θα πραγματοποιηθεί η Απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες μαθητές των εκπαιδευτηρίων Rozis σχολικής χρονιάς 2018-19.

101 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας σε όλες τις γλώσσες θα απονεμηθούν στους μαθητές από τις καθηγήτριες τους με κάθε επισημότητα, ως επιβράβευση της μακρόχρονης προσπάθειας και συνεργασίας μεταξύ γονέων, μαθητών, καθηγητών και εκπαιδευτηρίου.

Μαζί μας και οι μαθητές μικρότερων τάξεων οι οποίοι θα μας τραγουδήσουν κάλαντα στην Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική Γλώσσα ενώ θα μας μιλήσουν και για τις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες τους. Στην παρέα μας θα έχουμε -μέσω SKYPE -και φίλους από τον Καναδά και την Σκωτία  οι οποία θα μας μιλήσουν για την ζωή στις χώρες τους και για την σημασία να μαθαίνεις και να μιλάς σωστά την ξένη γλώσσα.

Αναφορά στην εκδήλωση θα γίνει και στην καλοκαιρινή εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών Γερμανικής Γλώσσας γλωσσικού επιπέδου Β1 και Β2 στο Πανεπιστήμιο Stadt Krefeld του Ντίσελντορφ, με στόχο την ενδυνάμωση της γλώσσας σε ειδικά προγράμματα για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει μέσω SKYPE και η υπεύθυνη του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Stadt Krefeld.

Η εκδήλωση θα έχει ενέργεια, θα έχει μουσική άλλα και χορό! Μαζί μας για δεύτερη χρονιά η νεανική χορευτική ομάδα των Schock Troopers παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη χορευτική σύνθεση. Ανυπομονούμε να τους δούμε και να τους απολαύσουμε!  θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Comments are closed.