Σεπτέμβριος 2020: Μοναδικές εκπαιδευτικές προσφορές για τους μαθητές Αγγλικής Rozis A Junior (Β Δημ.) & Rozis Super Junior (Γ’ Δημ).

“Η ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση, η πολυετής συνεργασία μας με καθηγητές υψηλής κατάρτισης και οι σύγχρονες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές των εκπαιδευτηρίων Rozis, εγγυώνται την απρόσκοπτη διδασκαλία της ξένης γλώσσας καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγιεινή μαθητών και προσωπικού.”


ROZIS OPEN DAYS: 1-15 Σεπτεμβρίου (ενημέρωση – εγγραφές)

Έναρξη σχολικής χρονιάς: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου


 

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, καλή σχολική χρονιά! 

Σας καλωσορίζουμε στα εκπαιδευτήρια μας -Rozis Κερασούντος 13 & Rozis Σεβαστείας 3- για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών για το παιδί σας. Από την πρώτη μέρα στην τάξη προετοιμάζουμε τους μαθητές για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο κατανόησης και χρήσης της ξένης γλώσσας. 

Από το 1983 έως και σήμερα, εκατοντάδες μαθητές -απόφοιτοι των εκπαιδευτηρίων Rozis- εργάζονται και διαπρέπουν εντός και εκτός Ελλάδας σε κορυφαίες εταιρίες και Πανεπιστήμια αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο γλωσσομάθειας που απέκτησαν. Στις τάξεις μας άρχισαν να ονειρεύονται ένα μέλλον δίχως σύνορα και περιορισμούς. Εδώ με την σωστή καθοδήγηση των καθηγητών και του εκπαιδευτηρίου ξεκίνησαν να πιστεύουν στα όνειρά τους, κατακτώντας στόχους που ίσως να φάνταζαν μακρινοί. Είμαστε περήφανοι για την πορεία τους.”

 

  • Tα εκπαιδευτήρια Rozis αξιολογήθηκαν και βραβεύτηκαν με το Αριστείο Ποιότητας Η-CQLE 2005, ως ένα από τα πέντε καλύτερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Ελλάδα και Κύπρου.
  • Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς οι μαθητές Αγγλικής Γλώσσας Γυμνασίου – Λυκείου, έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο μαζί με καθηγητές τους και να εξασκήσουν την Αγγλική Γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες. Οι εκδρομές των εκπαιδευτηρίων Rozis είναι πλέον θεσμός!
  • Η συνεργασία μας με καθηγητές που έχουν ζήσει στο εξωτερικό για πολλά χρόνια , δίνει το κίνητρο στα παιδιά να μιλήσουν την ξένη γλώσσα εντός και εκτός τάξης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών με την καλύτερη ομάδα καθηγητών ξένων γλωσσών της πόλης! Όλοι οι καθηγητές των εκπαιδευτηρίων Rozis έχουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
  • Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ετήσιο Διαγωνισμό Επιχειρηματολογίας και Αντιλογίας (ROZIS DEBATE) των εκπαιδευτηρίων Rozis, στον οποίο συμμετέχουν οι μαθητές των τάξεων ROZIS Profιciency. Οι μαθητές επιχειρηματολογούν και εκφράζουν τις απόψεις τους, με αποκλειστική χρήση της Αγγλικής Γλώσσας στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι εκπαιδευτικές προσφορές για την σχολική χρονιά 2020-21 “μιλάνε από μόνες τους!”

 

 

1. Εκπαιδευτική προσφορά για τους νέους μαθητές Αγγλικών Β’ Δημοτικού 2020-21.

Οι 20 πρώτοι θα κερδίσουν τα δίδακτρα όλης της χρονιάς στην τάξη Αγγλικών Α Junior. Μοναδική προσφορά αξίας €280/μαθητή!

Το πρώτο βήμα στην Αγγλική Γλώσσα είναι εξίσου σημαντικό με την προετοιμασία των μαθητών στις εξετάσεις Proficiency. Τα εκπαιδευτήρια Rozis δίνουν την ευκαιρία -για 2η συνεχή χρονιά- σε μαθητές που αγαπούν την μάθηση και την Αγγλική Γλώσσα, να κάνουν τα πρώτα σημαντικά βήματα στην τάξη Α Junior δίχως δίδακτρα, με πλήρες πρόγραμμα 3 ωρών την εβδομάδα (2+1 ώρες) που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Το Rozis Junior School είναι το αγαπημένο σχολείο των μικρών μαθητών!


2. Εκπαιδευτική προσφορά για τους μαθητές Αγγλικών Γ’ Δημοτικού 2020-21.

  • Έκπτωση 100 ευρώ στα ετήσια δίδακτρα της Super Junior τάξης( Α & Β Junior – 4 ώρες/εβδ) για τους μαθητές Γ’ Δημοτικού που θα ξεκινήσουν φέτος την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας!

  • Ελάτε με την παρέα σας και κερδίστε επιπλέον έκπτωση στα δίδακτρα της Super Junior τάξης 2020-21! 

ΌΛΟΙ οι μαθητές Αγγλικών τάξεων Γ’ Δημοτικού (2020-21) των εκπαιδευτηρίων Rozis θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα ενισχυτικά μαθήματα Γλώσσας/1 ώρα την εβδομάδα & Μαθηματικών/1 ώρα την εβδομάδα, δίχως επιπλέον κόστος! Στην ώρα της Γλώσσας οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και τεχνικές γραφής.

Τα ενισχυτικά μαθήματα (2 ώρες/εβδομάδα) θα πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτήρια Rozis, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους γονείς.

Το πρόγραμμα παρέχει υποστηρικτική διδασκαλία και συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση της Γλώσσας και των Μαθηματικών της Γ’ Δημοτικού.


Πως θα γίνετε μέλη της ξενόγλωσσης παρέας ROZIS κερδίζοντας την εκπαιδευτική μας προσφορά:

Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή μαθητή, είναι απαραίτητη η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τους γονείς/κηδεμόνες του μαθητή σε ένα από τα εκπαιδευτήρια Rozis. Επιθυμία μας είναι οι γονείς να ωφεληθούν των προσφορών επιλέγοντας συνειδητά το εκπαιδευτήριο μας με κύριο κριτήριο την παροχή ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  1. Τ.23210 52916, καθημερινά 10:00 -13:00 & 17:00 – 21:00.
  2. Αποστολή email στο rozis@otenet.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο γονέα και το τηλέφωνο επικοινωνίας.
  3. Να επισκεφτείτε τα εκπαιδευτήρια μας:

1. ROZIS Κερασούντος 13 (έναντι 8ου – 25ου Δημοτικού Σχολείου) Τ.23210 52915.

2. ROZIS Σεβαστείας 3 (κοντά στην Λαϊκή Αγορά) Τ.23210 97980.


Στα εκπαιδευτήρια Rozis φιλοξενούμε 13 ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Βουλγαρικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, Τουρκικά, Αραβικά, Κινέζικα.

Comments are closed.