Οι μικροί μαθητές Rozis εξασκούν την Αγγλική Γλώσσα και εκτός τάξης!

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων Αγγλικής γλώσσας Speak & Do, οι μικροί μαθητές των εκπαιδευτηρίων Rozis έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν την Αγγλική Γλώσσα και όσα έχουν διδαχτεί εντός τάξης, σε πραγματικές συνθήκες εκτός τάξης!

Πρόσφατα οι μαθητές του τμήματος Teens 1.1 (Α Senior) του εκπαιδευτηρίου Rozis Kerasountos και η καθηγήτρια τους Miss Diana πραγματοποίησαν επίσκεψη σε γνωστό Super Market της πόλης.

Στόχος είναι οι μαθητές να αναγνωρίσουν προϊόντα που ήδη γνωρίζουν την ονομασία τους στην Αγγλική Γλώσσα, να υποδυθούν ρόλους πελάτη και υπαλλήλου χρησιμοποιώντας την Αγγλική Γλώσσα, να μάθουν νέες ονομασίες προϊόντων και να αναπτύξουν όλες τις δεξιότητες που έχουν διδαχτεί στην τάξη, πλέον εκτός τάξης!

Ένας διαφορετικός και διασκεδαστικός τρόπος για να μπορέσουν τα παιδιά να εξασκήσουν τις γνώσεις τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους ως χρήστες της Αγγλικής Γλώσσας.

Οι δραστηριότητες γλώσσας (outdoor activities) θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Μαΐου σε επιλεγμένα σημεία της πόλης μας.

Ευχαριστούμε το φιλικό προσωπικό του Super Market Σκλαβενιτης στην οδό Νικομηδείας, για την άψογη φιλοξενία! Περάσαμε υπέροχα!

Comments are closed.