Απονομές πιστοποιητικών γλωσσομάθειας εκπαιδευτηρίων Rozis, με πολλές επιτυχίες!

Δύο σχολικές χρονιές με ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Οι καθηγητές και όλο το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων Rozis ήμασταν διαρκώς δίπλα τους, στις τάξεις και στις οθόνες, στηρίζοντας την μετ’ εμποδίων προετοιμασία έως τις ημέρες των εξετάσεων. Χαρά και υπερηφάνεια για τα παιδιά, καθώς ΟΛΟΙ οι μαθητές Αγγλικής, Γερμανικής και Γαλλικής Γλώσσας πέτυχαν τον στόχο τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας 2019-20 & 2020-21. Συγχαρητήρια!

Το ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 100% σε όλους τους εξεταστικούς φορείς, έρχεται ως επιβράβευση της ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, της γνώσης, της αφοσίωσης και της προσαρμοστικότητας, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για τους μαθητές, τους γονείς και τα εκπαιδευτήρια μας. Στις τάξεις μας, πολλά περισσότερα!


ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας από τον κ.Ρόζη Αργύρη, πραγματοποιήθηκαν στα εκπαιδευτήρια Κερασούντος 13 & Σεβαστείας 3 τμηματικά σε τρείς συνεχόμενες ημέρες (20, 21 & 22/12), τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μαθητές απόφοιτοι των ετών 2019-20 & 2020-21 είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν με τους συμμαθητές, τις καθηγήτριες τους και να θυμηθούν όμορφες στιγμές ξενόγλωσσης μαθητικής ζωής. Αξίζει να αναφέρουμε πως σχεδόν όλοι οι επιτυχόντες & επιτυχούσες, ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας στα εκπαιδευτήρια ROZIS.

Ο κ.Ρόζης συνεχάρη τους μαθητές τονίζοντας την αξία της επιτυχίας τους κάτω από δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, λόγω της πανδημίας και της πολύμηνης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστική στιγμή των φετινών απονομών ήταν η επιθυμία των μαθητών να φωτογραφηθούν με τον τήβεννο αποφοίτησης όπως συνέβη και στις Απονομές Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των προηγούμενων ετών σε πιο ανέμελες pre-covid, pre-Christmas εποχές… Για την ιστορία, ήταν Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, όταν βρεθήκαμε τελευταία φορά όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων για να γιορτάσουμε μια ακόμη πετυχημένη σχολική χρονιά, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της πόλης μας.

Ευχή μας το νέο έτος να φέρει ανάλογες επιτυχίες σε όλους τους μαθητές!


Στιγμιότυπα από τις απονομές των πιστοποιητικών στους μαθητές και αποφοίτους των εκπαιδευτηρίων Rozis.

Επισήμανση: Η αφαίρεση της μάσκας -μόνο για την στιγμή της σύντομης αναμνηστικής φωτογράφησης- ήταν προαιρετική για όλους τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.