Αρχική

[divider type=”dotted” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

[divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[posts_carousel title=”ROZIS NEWS” item_count=”12″ category=”%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-2013″ show_title=”yes” show_excerpt=”no” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”3/4″ el_position=”last”]

Αγαπητοί γονείς, μαθητές, φίλοι, συνεργάτες,

H γλώσσα είναι η ανώτερη μορφή επικοινωνίας, η μεγαλύτερη κατάκτηση του ανθρώπινου πολιτισμού. Η γλώσσα αντιμετωπίζεται στο σχολείο μας όπως ορίζεται στην ανθρώπινη φύση, σαν βίωμα καθημερινό, όχι σαν ένα ακόμη μάθημα.

Εφαρμόζουμε προγράμματα σπουδών πλήρως εναρμονισμένα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για την Ξενόγλωσση Εκπαίδευση.

Ακολουθούμε μεθοδολογία που εξυπηρετεί όλα τα χαρακτηριστικά νοημοσύνης και όλα τα στυλ μάθησης και ελέγχει τους μαθησιακούς στόχους.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες διδακτικές τεχνικές. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να είναι όχι μόνο διδασκόμενοι άλλα και διδάσκοντες. Διαθέτουμε ότι απαιτείται για να μετατρέπουμε την μάθηση σε διασκέδαση και την διασκέδαση σε μάθηση.

Τον Δεκέμβριο 2005 το εκπαιδευτήριο μας βραβεύτηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό HYPHEN ως ένα από τα 5 καλύτερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Ελλάδα και Κύπρο με το πιστοποιητικό Η-CQLE (Hyphen – Certificate of Quality in Language Education).

Διαβάστε περισσότερα στο e-brochure των εκπαιδευτηρίων μας.

[divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”] [portfolio_carousel item_count=”12″ category=”all” show_title=”yes” show_client=”yes” show_excerpt=”yes” excerpt_length=”40″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Εκπέμπουμε διαδικτυακά από τον Νοέμβριο 2012! To Rozis Web Radio είναι το πρώτο ξενόγλωσσο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο πανελλαδικά. Είναι ο μουσικός χώρος των μαθητών ROZIS για να μας θυμίζουν το πόσο ωραίο και σημαντικό είναι να επικοινωνείς με όλον τον κόσμο. Μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές των μαθητών LIVE ή RECORDED.

Τμήματα ενηλίκων ROZIS Omiλώ. Με την καλύτερη ομάδα καθηγητών!

Κάθε τάξη μια παρέα. Κάθε γλώσσα ένας νέος κόσμος. Σας προσκαλούμε να τον εξερευνήσετε μαζί μας! Ολιγομελή τμήματα (3-6 μαθητών) σε 13 γλώσσες! 

Τα εκπαιδευτήρια ROZIS είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του “Λαϊκoύ Πανεπιστημίου Σερρών” στην Ισπανική Γλώσσα.

[divider type=”dotted” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Τμήματα εργαζομένων μικρών & μεγάλων επιχειρήσεων.

Διδάσκουμε την ξένη γλώσσα σε εργαζόμενους που την χρησιμοποιούν καθημερινά σε πραγματικές συνθήκες, σε μέλη επιχειρήσεων με διεθνή παρουσία. Είμαστε δίπλα τους.

    

[divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”] [clients item_count=”12″ category=”All” pagination=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [divider type=”standard” text=”Go to top” width=”1/1″ el_position=”first last”]