[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Οι περισσότεροι από τους καθηγητές έχουν ζήσει στο εξωτερικό και έχουν χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα ως μητρική. Η κατάρτιση ενός καθηγητή δεν εξαντλείται στις σπουδές και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει άλλα και στη διάθεση για εξέλιξη και την αγάπη προς τα παιδιά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για πολλά χρόνια με τους περισσότερους από τους συνεργάτες μας.

[box type=”coloured” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

[/box]

Ρόζης Αργύριος 

Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας, Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτηρίων ROZIS

Αργυριάδης Βαγγέλης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Λειτουργίας εκπαιδευτηρίων.

Σπούδασε Επικοινωνία –BA (Hons) in Communications- στο University of Lincoln ενώ στην συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Επικοινωνίες -ΜΑ in International Communications – από το University of Leeds. Εργάστηκε στο σε εταιρεία του Gordon Ramsay (THE RED FORT-London) ενώ από τον Σεπτέμβριο 2005 είναι μέλος των εκπαιδευτηρίων ROZIS.

Αγαπημένο  motto:  Aν στην ζωή σου κάνεις αυτό που αγαπάς η επιτυχία είναι δεδομένη!

Βούλκου Βάσω

Γραμματειακή υποστήριξη εκπαιδευτηρίου Σεβαστείας.

Αφεντουλίδου Νικολέτα

Γραμματειακή υποστήριξη εκπαιδευτηρίου Κερασούντος

Πρασσά Βασιλική

Καθηγήτρια Αγγλικών. Υπεύθυνη Σπουδών εκπαιδευτηρίου Σεβαστείας.

Σπούδασε Οικονομικά -Ba (Hons) in Economics- στο City University του Λονδίνου και στην συνέχεια παρακολούθησε σεμινάριο Διδασκαλίας και Μεθοδολογίας της γλώσσας στο Hammersmith College. Εργάστηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία του Λονδίνου πριν επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.  Aπό το 2001 ανήκει στο team των καθηγητών του εκπαιδευτηρίου μας.

Αγαπημένο Motto:  Ποτέ μην κοιτάς πίσω.

Foley Jackie

Καθηγήτρια Αγγλικών. Υπεύθυνη Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας, γλωσσικών επιπέδων Β2, Γ1, Γ2.

Γεννήθηκε στην όμορφη και ιστορική πόλη Windsor της Νότιας Αγγλίας από Ιρλανδούς γονείς. Το 1984 ήρθε για διακοπές στην χώρα μας και έμεινε μόνιμα. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 1994 και στο εκπαιδευτήριο μας από το 1997.

Αγαπημένο Motto: Live, Love, Learn.

[box type=”coloured” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

[/box]

Ματανά Πέγκη

Η κα. Πέγκη έζησε στην Αυστραλία 35 ολόκληρα χρόνια. Σπούδασε Διδασκαλία της γλώσσας – BA (Hons) in Teaching– στο Deakin University of Melbourne. Δίδαξε για 14 χρόνια σε σχολεία της Μελβούρνης πριν επιστρέψει στην χώρα μας.  Είναι μέλος του εκπαιδευτηρίου μας από το 2002.

Αγαπημένο Motto: Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι όταν κάνουν πρόοδο οι μαθητές μου. Περνάω όμορφα μέσα στην τάξη και αυτό με κρατάει χαρούμενη.

Μηλτσούδη Μπίνα

Γεννήθηκε και έζησε στη μικρή πόλη Whyalla της Νότιας Αυστραλίας έως την ηλικία των 18 ετών.  Διδάσκει στο εκπαιδευτήριο μας ανελλιπώς από το 1995 δίχως να έχει χάσει καθόλου από την ζωντάνια και το κέφι της.

Αγαπημένο Motto: Απολαμβάνω τη διδασκαλία γιατί περνάω πολύ καλά με τα παιδιά! Live life to the fullest!!

Πεκιαρίδου Διάνα

Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 2008 και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο 2014.

Αγαπημένο Motto: Dream as if you’ll live forever, live as you’ll die today.

Ανδρίσκου Ηλιάνα

Σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 2008 και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Οκτώβριο 2012.

Αγαπημένο Motto: Θεωρώ πως για τους μαθητές μας οφείλουμε να είμαστε όχι μόνο καθηγήτριες, αλλά και παιδαγωγοί και φίλες.

Παπαδοπούλου Αλίκη

Σπούδασε στο “Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία” του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και είναι κάτοχος του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Michigan Proficiency. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικά σχολεία. Διδάσκει Αγγλικά στο εκπαιδευτήριο μας από το 2009.

Αγαπημένο Motto: Η μάθηση χρειάζεται παιχνίδι και χαμόγελα!

Χασιωτάκη Ανθή

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας από τον Μάρτιο 2012.

Αγαπημένο Motto: Just because something is difficult, it doesn’t mean you shouldn’t try. It means you should just try harder!

 

[box type=”coloured” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

[/box]

Τοπούζη Στέλλα

Έζησε 7 χρόνια στο Ludwinsburg της Στουτγάρδης πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και σπουδάσει στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει την Γερμανική γλώσσα από το 2006 και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο 2014. Η κα. Στέλλα Τοπούζη είναι πιστοποιημένη εξετάστρια Προφορικού Λόγου στις εξετάσεις Γερμανικών του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Αγαπημένο Motto: Άδραξε την μέρα

[box type=”coloured” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

ΓΑΛΛΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΡΩΣΙΚΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΑΡΑΒΙΚΑ – ΣΟΥΗΔΙΚΑ – ΙΑΠΩΝΙΚΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ – ΚΙΝΕΖΙΚΑ

[/box]

Γαλλικά - Βασιλειάδου Μαρίνα

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ στη συνέχεια στο ίδιο Πανεπιστήμιο απέκτησε μεταπτυχιακό στη Γαλλική Λογοτεχνία.  Έχει σπουδάσει στην Ιταλία (μέσω Εrasmus) και στο Montpellier της Γαλλίας μέσω υποτροφίας.  Διδάσκει στο εκπαιδευτήριο μας από το 2008.

Αγαπημένο Motto: Apres la pluie, le beau temps. Μετά την βροχή έρχεται καλός καιρός.

Ισπανικά - Joanna Oliveros

I am text block. click the edit button to change this text.

Τούρκικα - Νάσκου Μαρία

Σπούδασε στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση στην Τουρκική Γλώσσα, Φιλολογία και Πολιτισμό.  Έχει διδάξει την Τουρκική γλώσσα σε Γυμνάσια της Ξάνθης και της Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια των σπουδών πραγματοποίησε τακτικές επισκέψεις στην Τουρκία και απέκτησε τα εξής πιστοποιητικά γλωσσομάθειας: Diploma T.C. Istanbul Universitesi Dil Merkezi και Diploma T.C. Milli Egitim Bakanligi Ozel DILMER Turkce ogretim Merkezi – Yuksek Turkce 2 Kurunu. Διδάσκει στο εκπαιδευτήριο μας από το 2011.

Αγαπημένο Motto: Χαμογελάστε και όλος ο κόσμος θα χαμογελάσει μαζί με σας!!!

Βουλγάρικα-Ρώσικα - Gunovska Maya

Γεννήθηκε στην Σόφια και σπούδασε στο Τμήμα Σλαβικών Φιλολογιών του Πανεπιστημίου Σόφιας Αγίου Κλήμεντ Όχριντσκι με ειδικότητες Ρωσική Φιλολογία ως πρώτη και Πορτογαλική Γλώσσα και Λογοτεχνία ως δεύτερη.

Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος στην Εθνική Ραδιοφωνία Βουλγαρίας, στο τμήμα προγράμματος για το εξωτερικό. Δίδαξε επί σειρά ετών την Βουλγάρικη γλώσσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον υπήρξε συνεργάτης του Επιμελητηρίου Σερρών στις επαφές με βουλγαρικές αντιπροσωπείες.

Αγαπημένο Motto: Σκέψου θετικά!

Αραβικά - Κλαλιώτου Ιωάννα

Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο University of  Sunderland όπου σπούδασε International Management. 

Διδάσκει την Αραβική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αγαπημένο motto: Keep going…Don’t give up!!

Ιαπωνικά-Miho Hirano

Η Μίχο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τόκιο. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην πόλη Saitama της Ιαπωνίας και συνέχισε τις σπουδές της στο Intrax English Institute στο Σαν Φρανσίσκο (Αμερική). Έχει διδάξει την Αγγλική γλώσσα στο σχολείο ΖΕΝΚΕΝ HONSHYA (Τόκιο).

Άτομο με πολλά ενδιαφέροντα και ενέργεια, της αρέσει ο χορός και η μουσική ενώ κατέχει και πτυχίο Πιάνου.

Ζει στην πόλης μας από το 2003 και διδάσκει την Ιαπωνική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας από τον Οκτώβριο 2014.

Our leadership

Our Team

The diversity of skills and collective experience of the team ensures that every aspect of the business is governed impeccably.

[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Mathieu Caniche” overlay_subtitle=”Founder” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Maude Saluki” overlay_subtitle=”UI/UX Designer” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Caroline Basset” overlay_subtitle=”Graphic designer” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Abdel Dobermann” overlay_subtitle=”Founder” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Fabrice Barbu” overlay_subtitle=”Lead Front-End Developer” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Larry Chihuahua” overlay_subtitle=”Experience Designer” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”Arthur Greyhound” overlay_subtitle=”Front-End Developer” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]
[msm_content_box use_overlay=”yes” overlay_title=”François Fox” overlay_subtitle=”Business-analyst” link=”url:http%3A%2F%2Fmammoth.aislinthemes.com%2F|||”]
[/msm_content_box]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.