T: 23210 52915

ΝΕΟ ROZIS Junior School Αγγλικής Γλώσσας! ΝΕΑ δίδακτρα!


Τα παιδιά χρειάζονται κίνητρο και ερεθίσματα
για να μαθαίνουν πιο εύκολα, πιο ευχάριστα, πιο σωστά.

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να εξερευνήσουν την γλώσσα
να «παίξουν» μαζί της και να την μιλήσουν
από την πρώτη μέρα στην τάξη.

Αγαπώ τα Αγγλικά σημαίνει αγαπώ την καθηγήτρια μου
αγαπώ την τάξη μου, αγαπώ το εκπαιδευτήριο μου.

Κάλως ήρθατε στο νέο ROZIS Junior School!


Τάξη Αγγλικής ROZIS Α Junior (μαθητές Β Δημοτικού), 

€15/μήνας & ΔΩΡΕΑΝ το πλήρες σετ βιβλίων!

Τάξη Αγγλικής ROZIS Β Junior (μαθητές Γ Δημοτικού)

€17/μήνας & ΔΩΡΕΑΝ το πλήρες σετ βιβλίων!

Τάξη Αγγλικής ROZIS Super Junior (A+B Junior), (μαθητές Γ Δημοτικού),

€19/μήνας & ΔΩΡΕΑΝ το πλήρες σετ βιβλίων!


Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους μαθητές & γονείς του ROZIS JUNIOR SCHOOL;

Ο μαθητής είναι στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, συλλέγει τα ερεθίσματα που του προσφέρει η τάξη, έχοντας στα χέρια του τα καλύτερα εκπαιδευτικά εργαλεία. Η τάξη είναι ο κόσμος του παιδιού και η γλώσσα το όχημα για να τον εξερευνήσει.

Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν Αγγλικά από την πρώτη μέρα. Η γλώσσα διδάσκεται καλύτερα σε οργανωμένο περιβάλλον τάξης. Την ακούμε περισσότερο, την μιλάμε περισσότερο, την αφομοιώνουμε περισσότερο.

Μαθαίνουμε περισσότερα Αγγλικά μέσα στην τάξη. Οι μαθητές αφομοιώνουν περισσότερα και ευκολότερα. Το βιβλίο παρουσιάζεται με μοναδικό τρόπο στην μεγάλη οθόνη του Διαδραστικού Πίνακα (INTERACTIVE WHITEBOARD). Οι παιδικές φιγούρες του βιβλίου ζωντανεύουν, με την εικόνα, τον ήχο και το video να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών. Οι ασκήσεις και η γραμματική γίνονται παιχνίδι και η διαδικασία της μάθησης ακόμη πιο ευχάριστη.

Ο μαθητής συμμετέχει ενεργά στο μάθημα, αφομοιώνει και μαθαίνει με τον δικό του τρόπο. Το τεστ μαθησιακού τύπου  (LEARNING STYLE TEST) μας φανερώνει την μαθησιακή προσωπικότητα του παιδιού, το πως του αρέσει να μαθαίνει. Η καθηγήτρια – με βάση τα αποτελέσματα του LEARNING STYLE TEST της  τάξης – συνθέτει και σχεδιάζει το επόμενο μάθημα (LESSON PLAN) ώστε να ανταποκρίνεται σε όλους τους τύπους μάθησης.

Οργανώνουμε και καθοδηγούμε την μελέτη στο σπίτι. Η καθηγήτρια καθοδηγεί τους μαθητές πως να διαβάζουν μόνοι τους, αποτελεσματικά και με την σωστή σειρά στο σπίτι. Η συμμετοχή του γονέα στην μαθησιακή διαδικασία είναι ελάχιστη και έχει κυρίως τον ρόλο έλεγχου.

Αξιολογούμε και καταγράφουμε την πρόοδο του μαθητή. Εφαρμόζουμε σύστημα ολιστικής αξιολόγησης με την συνεργασία μαθητή, καθηγητή, γονέα και διοίκησης. Η αξιολόγηση του μαθητή και η ενημέρωση του γονέα είναι πολύπλευρη και ειλικρινής.

 

CAN DO – ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ “ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

Ο μαθητής αξιολογείται από την καθηγήτρια άλλα παράλληλα αυτοαξιολογεί (I can do) το επίπεδο του στην Αγγλική Γλώσσα. Η καθηγήτρια ενημερώνεται και από τον μαθητή για το πόσο καλά θεωρεί ο ίδιος πως γνωρίζει την Αγγλική Γλώσσα, με βάση την καρτέλα αυτοαξιολόγησης που υπάρχει στο τέλος κάθε κεφαλαίου στο βιβλίο μαθητή (Student’s Book).

 

ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΟΔΟΥ – PROGRESS REPORT

Ο γονέας ενημερώνεται ανά μήνα από την καθηγήτρια για την πρόοδο του μαθητή μέσω της καρτέλας προόδου (progress report) που αποστέλλεται στο σπίτι μέσα στο portfolio μαθητή. Εφόσον υπογραφεί από τον γονέα επιστρέφεται στην καθηγήτρια και αρχειοθετείται στο εκπαιδευτήριο μας.

Στην καρτέλα προόδου η καθηγήτρια αξιολογεί την πρόοδο του μαθητή σε κάθε στάδιο εκμάθησης της γλώσσας και σε όλες τις δεξιότητες (γραπτή, προφορική, ακουστική, κατανόηση).

Επιπλέον στην καρτέλα προόδου ο γονέας μπορεί να ενημερωθεί για:

Την προσπάθεια και την διάθεση που επιδεικνύει στην τάξη.

Την συμμετοχή στο μάθημα καθώς και το πνεύμα ομαδικότητας εντός τάξης.

Την συμμετοχή σε δραστηριότητες.


 Χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης γονέων 

Σεπτέμβριος

13/9 Έναρξη χρονιάς

Οκτώβριος

1η καρτέλα προόδου

Νοέμβριος

2η καρτέλα προόδου

Δεκέμβριος

3η καρτέλα προόδου

Ιανουάριος

Βαθμοί 1ου Τετραμήνου

Φεβρουάριος

4η καρτέλα προόδου

Μάρτιος

5η καρτέλα προόδου

 

Απρίλιος

6η καρτέλα προόδου

 

Μάιος

7η καρτέλα προόδου

31/5 Λήξη χρονιάς

Ιούνιος

Βαθμοί 2ου Τετραμήνου*

*Με την λήξη κάθε σχολικής χρονιάς η καθηγήτρια της τάξης παραδίδει στον γονέα το Portfolio Μαθητή το οποίο περιλαμβάνει: Βεβαίωση Σπουδών, Εργασίες, Τεστ, Projects και όλες τις καρτέλες προόδου της σχολικής χρονιάς.


 

H αγαπημένη της τάξης!

Διαδραστικός Πίνακας

ΝΕΟ! Tablet στην τάξη

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Μαθαίνουμε την Αγγλική Γλώσσα από καθηγήτριες που αγαπούν να διδάσκουν σε μικρούς μαθητές και με έμφαση στην επικοινωνία και την μεταδοτικότητα. Η καθηγήτρια της τάξης είναι η αγαπημένη των μαθητών!

Κάθε τάξη είναι εξοπλισμένη με Η/Υ, Projector και Διαδραστικό Πίνακα. Τα βιβλία ζωντανεύουν στην μεγάλη οθόνη και το μάθημα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό. Αποτελεί καθημερινό εργαλείο στην διδασκαλία της γλώσσας.

Το λογισμικό e-box εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο εκπαιδευτικό υλικό και δίνει το κίνητρο στους μαθητές για πρακτική εξάσκηση εντός τάξης άλλα και από το σπίτι. Ο κάθε μαθητής έχει το δικό του tablet στην τάξη!

Δεν ξεχνάμε την σημασία ενός καλού ξενόγλωσσου βιβλίου στην εξέλιξη της γλώσσας.Η Δανειστική Βιβλιοθήκη ROZIS περιλαμβάνει δεκάδες βιβλία και ταινίες DVD για όλα τα γλωσσικά επίπεδα. H ανάγνωση βιβλίων είναι τρόπος ζωής!


Η βιωματική δραστηριότητα Rozis Fairykids έχει ως κεντρική ιδέα το Παιδικό Παραμύθι.

Τα παραμύθια αποκτούν σχήμα στην φαντασία των μικρών μαθητών. Η παιδική φαντασία ενεργοποιείται και πλέον αρχίζει σταδιακά η χρήση της Αγγλικής Γλώσσας από τους μαθητές. Είναι η δική τους δραστηριότητα, είναι η δική τους γλώσσα!

Η δραστηριότητα ROZIS Fairykids είναι ζωντανή, εύπλαστη, εξελίσσεται διαρκώς. Tην θεατρική αναπαράσταση του κάθε παραμυθιού, μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς των μαθητών.  Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα Rozis Fairykids.


Ωραίο μάθημα με ωραία βιβλία!

Η επιλογή σειράς βιβλίων γίνεται με ποιοτικά κριτήρια που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις στην διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας και στην εκπαιδευτική φιλοσοφία των εκπαιδευτηρίων ROZIS.


Η νέα σειρά βιβλίων
YOUNG STARS – αξίας 75 ευρώ – παρέχεται δωρεάν στους μαθητές των εκπαιδευτήριων ROZIS και περιλαμβάνει: 

ABC Book – Βιβλίο μαθητή (Student’s Book) – Ασκήσεων (Workbook) – Λεξιλόγιο (Companion) – Student’s Audio CD-Rom – Βιβλιάριο με Τεστ (Test Booklet) – Κωδικό μαθητή  και βιβλία για το μάθημα Αγγλικών μέσω Υπολογιστή (BELT Online) – Κωδικό μαθητή για την πρακτική εξάσκηση στην Αγγλική με την χρήση tablet και του λογισμικού Ε-BOX.


rozislogo1. Εκπαιδευτήριο Rozis Κερασούντος (κοντά στην Αστυνομία) Τ.23210 52915

2. Εκπαιδευτήριο Rozis Σεβαστείας (Λαϊκή Αγορά) Τ.23210 97980

3. Εκπαιδευτήριο Rozis Φιλώτα (Πλατεία Εμπορίου) Τ.23210 25300

 

Copyright 2018 | Ξενόγλωσσος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ρόζης, Σέρρες. Δημιουργία ιστοσελίδας: Βαγγέλης Αργυριάδης