T: 23210 52915

Loνδίνο, καλοκαίρι 2017 – 6ήμερη εκδρομή μαθητών ROZIS. Εμπειρία ζωής!

shutterstock_220931743_london_web2

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, 

To εκπαιδευτήριο Rozis διοργανώνει 6ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο, τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου. Η οριστική ημερομηνία θα ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους.

Θα είναι η 7η επίσκεψή μας στο Λονδίνο από το 1997 και η 5η τα τελευταία 9 χρόνια!

Ομορφες στιγμές από όλες τις εκδρομές μας στο Λονδίνο!

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Rozis καθώς και φίλοι τους. Οι μαθητές Δημοτικού -εφόσον ταξιδέψουν- θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν γονέα.

Τους μαθητές θα συνοδεύουν καθηγήτριες των εκπαιδευτηρίων ενώ μαζί μας θα είναι και ο υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου.

Επιθυμία μας είναι οι μαθητές να γνωρίσουν τον Αγγλοσαξονικό πολιτισμό και φυσικά να χρησιμοποιήσουν την Αγγλική γλώσσα σε κάθε δραστηριότητα, ακόμη και όταν συνομιλούν μεταξύ τους. Νοιώθουμε ωραία όταν μιλάμε Αγγλικά στο Λονδίνο!


big_ben_png_by_digitalwideresource-d4ldm3bΣτη τιμή  περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικό εισιτήριο με Βritish Airways, Θεσσαλονίκη – Λονδίνο – Θεσσαλονίκη.

Επιλέγουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη αεροπορική εταιρία για την μετακίνηση των μαθητών. Στην τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου και οι αποσκευές.

• Μεταφορά με δικό μας λεωφορείο, από το αεροδρόμιο του Λονδίνου προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα.

• Διαμονή (5 νύχτες) σε ξενοδοχείο 3-4 αστέρων, με εύκολη πρόσβαση στο μετρό του Λονδίνου. H επιλογή του ξενοδοχείου γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, την τοποθεσία και τις ανέσεις που μας παρέχει. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μπουφές με πρωινό.

• Κρουαζιέρα στον Τάμεση με Άγγλο ξεναγό.

• Ξενάγηση για όλες τις ημέρες της διαμονής από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα με Έλληνα ξεναγό.

• Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά Σέρρες-Αεροδρόμιο Μακεδονία-Σέρρες.

Το ακριβές κόστος της εκδρομής και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετοχών για την εκδρομή και σε συνεννόηση με το ταξιδιωτικό γραφείο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σε πρώτη φάση θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς ώστε να γνωρίζουμε -κατά προσέγγιση- το αριθμό των μαθητών που θέλουν να συμμετέχουν.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική για την συμμετοχή σας στην εκδρομή και μπορεί να γίνει μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου.

Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση γονέων με αναλυτικές πληροφορίες για την εκδρομή προς το τέλος Γενάρη, αρχές Φλεβάρη.

Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι μοναδικό και σχεδιάστηκε από ταξιδιωτικό γραφείο και ανθρώπους που διαμένουν στο Λονδίνο και διοργανώνουν σχολικές εκδρομές εδώ και 30 χρόνια.

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!

Η εκδρομή είναι εκπαιδευτική, σχεδιασμένη για μαθητές και το πρόγραμμα που ακολουθούμε περιλαμβάνει και τοποθεσίες που είναι εξίσου μοναδικές άλλα και άγνωστες σε πολλούς. Μερικές από αυτές είναι:

House of Diana, House of Wellington, Ρωμαϊκά Λουτρά, Bank of England, Greenwich, Πλοίο Cutty Sark, Ναυτικό Μουσείο, House of Nelson, Βασιλικό Κολέγιο, περιοχή Richmond, House of Charles Dickens, King’s College.

Φυσικά θα επισκεφτούμε και όλα τα πασίγνωστα αξιοθέατα του Λονδίνου ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και μια θεατρική παράσταση στο West End.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το γήπεδο και την μπουτίκ της Chelsea.chelsea-img

Η καλή διάθεση και η καλή φυσική κατάσταση είναι απαραίτητα…θα δούμε πάρα πολλά, θα κουραστούμε λίγο παραπάνω, αλλά θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας, το ποσό των μπορεί να καταβληθεί στην γραμματεία και σε 4 δόσεις και το αργότερο έως τέλος Μαΐου.

• 1η δόση: έως 15 Φλεβάρη
• 2η δόση: έως 15 Μαρτίου
• 3η δόση: έως 15 Απριλίου
• 4η δόση: έως 15 Μαΐου

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

poster_london_2017

Copyright 2018 | Ξενόγλωσσος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ρόζης, Σέρρες. Δημιουργία ιστοσελίδας: Βαγγέλης Αργυριάδης