T: 23210 52915

Little Christmas Stories

christmas rozis (2)ΜΙΚΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

H αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων! Το χαμόγελο περισσεύει, το ίδιο και τα όνειρα των παιδιών όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα των Χριστουγέννων.


ROZIS WEB RADIO

Τον Δεκέμβριο η ατμόσφαιρα στα εκπαιδευτήρια ROZIS είναι πάντα γιορτινή. Είναι η κατάλληλη εποχή για να μιλήσουμε Live On Air, να παίξουμε αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να στείλουμε τις ευχές μας μέσα από το δικό μας ROZIS WEB RADIO.

Οι μαθητές Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας προετοιμάστηκαν μαζί με τις καθηγήτριες τους και μας παρουσίασαν ραδιοφωνικά τις εργασίες τους. Ενθουσιασμός, περιέργεια, άγχος για το πως θα μιλήσουν στον «αέρα» και πως θα ακουστούν. «Αργά και καθαρά χωρίς άγχος»ήταν η συμβουλή της καθηγήτριας πριν ξεκινήσει η  online ραδιοφωνική εκπομπή.

Christmas in Germany (3) Christmas in Germany (2) Christmas in Germany (1)

Οι μικροί μαθητές της Γερμανικής Γλώσσας Κερασούντος μαζί με τις καθηγήτριες τους διοργάνωσαν πριν την εκπομπή τους μια μικρή γιορτή στην οποία αντάλλαξαν δώρα και ευχές ενώ στην συνέχεια μας τραγούδησαν κάλαντα και ποιήματα στη Γερμανική γλώσσα.

Στο τέλος, ενθουσιασμένοι ανυπομονούσαν να πάνε στο σπίτι και να ακούσουν μαζί με τους γονείς τους την δική τους εκπομπή.  Το ROZIS Web Radio δημιουργήθηκε με σκοπό να παροτρύνει τους μαθητές να μιλήσουν την ξένη γλώσσα σε περιβάλλον εκτός τάξης, να διασκεδάσουν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως χρήστες αυτής.

Μπορείτε να ακούσετε όλες τις εκπομπές των μαθητών πατώντας εδώ

Happy Christmas, War is Over

HAPPY CHRISTMAS, WAR IS OVER

Οι μαθητές ετοιμάζουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα project μέσα στις τάξεις. Θα ξεχωρίσουμε την παρουσίαση των μαθητών της τάξης Αγγλικών Β1.1 εκπαιδευτηρίου Κερασούντος με θέμα THE WAR IS OVER το οποίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά που υποφέρουν σε κάθε γωνιά της Γης. Οι μαθητές στέλνουν το δικό τους μήνυμα με την ευχή για έναν καλύτερο κόσμο ενώ στην συνέχεια ανεβάζουν ρυθμούς και μας τραγουδάνε Rockin’ Around the Christmas Tree.

Rockin' Around the Christmas Tree

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου ROZIS Φιλώτα (Πλατεία Εμπορίου) μαζί με τις καθηγήτριες τους περπάτησαν στο κέντρο της πόλης και τραγούδησαν τα κάλαντα στην Αγγλική Γλώσσα ενώ χάρισαν Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με προσωπικές τους ευχές σε συμπολίτες μας. Μια ξεχωριστή κίνηση που ξάφνιασε και παράλληλα άρεσε σε όσους περαστικούς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα παιδιά.


Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

μαθητές και προσωπικό αποχαιρετήσαμε παρέα το 2015 όσο πιο γλυκά και όμορφα μπορούσαμε.

Παίξαμε το -αγαπημένο σε όλους- Παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού, ενώ μαμάδες και μικροί μαθητές συμμετείχαν με δικά τους γλυκά στον Διαγωνισμό Sweet Christmas. 

treasure hunt winners (1) treasure hunt winners (2) treasure hunt winners (3)treasure hunt winner sev 6 treasure hunt winners sev (1) treasure hunt winners sev (2) treasure hunt winners sev (3)

H συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με γλυκά -πραγματικά έργα τέχνης- τα οποία δοκίμασαν και βαθμολόγησαν οι μαθητές.  Πολλά γλυκά μα πάρα πολλά!!!! Ευχαριστούμε θερμά όλες τις μαμάδες άλλα και τους μαθητές που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο για να γλυκάνουν την γιορτή μας!

sweets competition sev (9) sweets competition sev (8) sweets competition sev (7) sweets competition sev (6)sweets competition sev (5) sweets competition sev (4)  sweets competition sev (2) sweets competition sev (1)sweets competition 8 sweets competition (2) sweets competition (1)

Οι μικροί μαθητές Junior τάξεων Αγγλικής γλώσσας με την βοήθεια της κυρίας Αλίκης ετοίμασαν τα δικά τους σοκολατένια γλυκίσματα.


CHRISTMAS MANGALI PARTY

Με το τέλος της παιδικής Χριστουγεννιάτικης Γιορτής ξεκίνησε στο εκπαιδευτήριο Σεβαστείας το πρώτο Christmas Mangali Party παρέα με τους καθηγητές και τους ενήλικες μαθητές των εκπαιδευτηρίων ROZIS. Το κρύο δεν μας πτόησε καθώς το λευκό κρασάκι και τα νόστιμα κρεατικά ζέσταναν τις καρδιές μας. Ένας ωραίος τρόπος για να κλείσει η χρονιά και μια ευκαιρία να συζητήσουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με τους ενήλικες μαθητές μας.

P1010011 [800x600] P1010013 [800x600] P1010020 [800x600]

Ελπίζουμε η θετική αύρα των Χριστουγέννων να είναι οδηγός μας για ένα καλύτερο 2016.

Καλή Χρονιά!

Copyright 2018 | Ξενόγλωσσος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ρόζης, Σέρρες. Δημιουργία ιστοσελίδας: Βαγγέλης Αργυριάδης