Λονδίνο, καλοκαίρι 2019. 6ήμερη μαθητική εκδρομή εκπαιδευτηρίων Rozis.

6ήμερη εκδρομή εκπαιδευτηρίων ROZIS

Lονδίνο Καλοκαίρι 2019 (27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων Rozis.


Αγαπητοί γονείς, μαθητές & φίλοι,

Τα εκπαιδευτήρια Rozis διοργανώνουν 6ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο, τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου 2019.

Η οριστική ημερομηνία της εκδρομής θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί και η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων στην πιο συμφέρουσα τιμή για το εκπαιδευτήριο μας.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Rozis. Οι μαθητές Δημοτικού θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα.

Η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Μ.Βρετανία λόγω Brexit δεν επηρεάζει την πραγματοποίηση της εκδρομής μας. Μπορούμε να ταξιδέψουμε με την ταυτότητα μας ενώ ενδέχεται να ωφεληθούμε αρκετά στο συνάλλαγμα από την ισοτιμία λίρας – ευρώ.


“Θα είναι η 8η επίσκεψη μας στο Λονδίνο από το 1997 και η 6η τα τελευταία 11 χρόνια!” 


“Το group θα συνοδεύσουν καθηγήτριες των εκπαιδευτηρίων Rozis, ενώ μαζί μας καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής μας στο Λονδίνο θα είναι και ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την οργάνωση του προγράμματος των περιηγήσεων, με εμπειρία 30 ετών στις μαθητικές εκδρομές στο Λονδίνο.”


“Σε όλες τις εκδρομές στο Λονδίνο ανακαλύπτουμε νέα σημεία ενδιαφέροντος, άγνωστα για τους περισσότερους”


Επιθυμία μας είναι οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τον Αγγλοσαξονικό πολιτισμό, να γνωρίσουν από κοντά γνωστά και άγνωστα σημεία της πόλης και φυσικά να χρησιμοποιήσουν την Αγγλική γλώσσα σε κάθε δραστηριότητα, ακόμη και όταν συνομιλούν μεταξύ τους στους δρόμους της πόλης.

«Νοιώθουμε ωραία όταν μιλάμε Αγγλικά στο Λονδίνο!»

Το κόστος της 6ήμερης εκδρομής περιλαμβάνει:

• Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Λονδίνο – Θεσσαλονίκη.

• Μεταφορά με δικό μας λεωφορείο, από τα αεροδρόμια του Λονδίνου προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα.

• Διαμονή (5 νύχτες) σε ξενοδοχείο 3-4 αστέρων. H επιλογή του ξενοδοχείου γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, την τοποθεσία και τις ανέσεις που μας παρέχει. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μπουφές με Continental ή English breakfast (πρωινό).

• Ξενάγηση για όλες τις ημέρες της διαμονής από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα με αρχηγό τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου. Σχεδόν όλες μας οι μετακινήσεις στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθούν με τα διάσημα διώροφα κόκκινα λεωφορεία έτσι ώστε να απολαύσουμε την διαδρομή και να ζήσουμε τον παλμό της πόλης.

• Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά Σέρρες-Αεροδρόμιο Μακεδονία-Σέρρες. Συνήθως αναχωρούμε και επιστρέφουμε με δικό μας λεωφορείο.

“Το πρόγραμμα των περιηγήσεων στο Λονδίνο είναι ξεχωριστό. Εκτός από τα πασίγνωστα αξιοθέατα, περιλαμβάνει τοποθεσίες, γειτονίες και σημεία ενδιαφέροντος που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι και αξίζει να τα επισκεφτούμε.”

Η εκδρομή είναι εκπαιδευτική-ψυχαγωγική και το πρόγραμμα που ακολουθούμε περιλαμβάνει αξιοθέατα όπως:

Buckingham Palace, House of Diana, House of Wellington, Ρωμαϊκά Λουτρά, Bank of England, Greenwich, Πλοίο Cutty Sark, Ναυτικό Μουσείο, House of Nelson, Βασιλικό Κολέγιο, περιοχή Richmond, House of Charles Dickens, King’s College και πολλά πολλά άλλα…

Εκτός από τις επισκέψεις μας στα πασίγνωστα αξιοθέατα του Λονδίνου θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και μια θεατρική παράσταση στη περιοχή των θεάτρων του West End.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το γήπεδο της Chelsea ή της Arsenal!

Σε πρώτη φάση θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς ώστε να γνωρίζουμε -κατά προσέγγιση- το αριθμό των μαθητών που θέλουν να συμμετέχουν.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον ο αριθμός των ταξιδιωτών είναι εννέα και άνω.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σας στην εκδρομή μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την πραγματοποίηση ή μη της εκδρομής.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η εκδρομή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταβάλλουν συγκεκριμένο ποσό προκαταβολής για την κατοχύρωση της θέσης στην εκδρομή και το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων. Το ποσό θα πρέπει να δοθεί έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Για την διευκόλυνσή σας, το υπόλοιπο ποσό της εκδρομής μπορεί να δοθεί και σε 5 ισόποσες μηνιαίες δόσεις έως τέλος Μαΐου 2018.

Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση γονέων με αναλυτικές πληροφορίες για την εκδρομή, τέλος Ιανουαρίου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Πληροφορίες για την εκδρομή και στο Τ. 2321052915 (εκπαιδευτήριο Rozis Κερασούντος).

Comments are closed.