Η Τελετή Απονομής των εκπαιδευτηρίων Rozis ήταν ένα όμορφο Ταξίδι στον Κόσμο!

«Ταξίδι στον Κόσμο» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Rozis στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στην Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας για τους επιτυχόντες της σχολικής χρονιάς 2018-19.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε κλίμα εορταστικό, οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Rozis παρέλαβαν τα 101 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας -σε Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική Γλώσσα- με κάθε επισημότητα, παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων. Σας ευχαριστούμε!


101 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας σε όλες τις γλώσσες.

100% ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις Γ2 Proficiency, 97% στις εξετάσεις Β2 Lower!


Η Τελετή Απονομής των εκπαιδευτηρίων Rozis είναι το επιστέγασμα μιας πετυχημένης και δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτηρίου, καθηγητών, γονέων και μαθητών. Είναι η επιβράβευση σε όσους πιστεύουν στην ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση, στην γνώση και στα εφόδια που τα παιδιά μας θα χρειαστούν σήμερα για να πετύχουν αύριο. Είναι η αγάπη και η αφοσίωση των καθηγητριών και όλης της ομάδας Rozis για την εκπλήρωση των στόχων.

Η εκδήλωση είχε παλμό και νεανικό ενθουσιασμό. Κατά την έναρξη, μικροί μαθητές του Rozis Junior School -μαζί με τις καθηγήτριες Αγγλικής κ.Αλίκη Παπαδοπούλου και κ.Ντιάνα Πεκιαρίδου- τραγούδησαν Κάλαντα και στην συνέχεια διάβασαν  γράμματα προς τον Αη-Βασίλη -στην Αγγλική Γλώσσα- με τις προσωπικές Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες.

Στην συνέχεια, μαθητές της Γερμανικής Γλώσσας με την καθηγήτρια κ.Στέλλα Τοπούζη, αναφέρθηκαν σε Χριστουγεννιάτικα έθιμα της Γερμανίας ενώ η καθηγήτρια Αγγλικής Mrs Jackie Foley ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον επερχόμενο Διαγωνισμό Επιχειρηματολογίας & Αντιλογίας Rozis στην Αγγλική Γλώσσα με την συμμετοχή των μαθητών των τάξεων ROZIS Proficiency και με θέμα συζήτησης: Climate Change. Man made or Physical Phenomenon? Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον Φλεβάρη 2020, στο χώρο εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων Rozis

Μαζί μας και η πολυμελής νεανική χορευτική ομάδα των Shock Troopers. Mε τις μοναδικές χορευτικές επιδείξεις μετέδωσε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της σε όλη την αίθουσα! Thank you!

Η εκδήλωση ανέδειξε την σημασία της χρήσης της γλώσσας. Για τον λόγο αυτό «ταξιδέψαμε στον Κόσμο» και προσκαλέσαμε μέσω βιντεοκλήσης φίλους συμπολίτες μας που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, για να μιλήσουν για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εφόσον γνωρίζουμε να ομιλούμε μια ή περισσότερες ξένες γλώσσες.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους των εκπαιδευτηρίων Rozis:

κ.Τουλή Παναγιώτη, καθηγητή Στατιστικής & Εικονομετρίας (University of Chicago) κάτοχο μεταπτυχιακού & διδακτορικού τίτλου (Harvard University). Μέσω σύνδεσης SKYPE μας μίλησε για την πορεία του στην εκπαίδευση, την ζωή στην Αμερική και το πόσο σημαντικό είναι να μιλάς ξένες γλώσσες. Στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του αναφέρθηκε και στις ευχάριστες στιγμές από την φοίτηση του ως μαθητής Αγγλικής Γλώσσας στα εκπαιδευτήρια Rozis.

κ.Χουρδάκη Χριστίνα, υπεύθυνη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο STADT-KREFELD. Μέσω SKYPE μας μίλησε για το Καλοκαιρινό Camp Γερμανικής γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου από όλο τον Κόσμο. Το ερχόμενο καλοκαίρι 10 μαθητές των εκπαιδευτηρίων Rozis θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα εξοικείωσης με την Γερμανική Γλώσσα και Πολιτισμό στη όμορφη πόλη KREFELD της Γερμανίας. Η κ.Χουρδάκη δίδαξε επί σειρά ετών την Γερμανική Γλώσσα στα εκπαιδευτήρια Rozis.

τον κ.Σεραφείμ Γιώργο και την οικογένεια του, η οποία σε ένα καταπληκτικό βίντεο διάρκειας 10 λεπτών αφηγήθηκε στιγμές από την ζωή της στην πόλη Winnipeg του Καναδά, μας μίλησαν για την εκπαίδευση, την καθημερινότητα, την προσαρμογή σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον άλλα και την σημασία του να ξέρεις να μιλάς την Αγγλική Γλώσσα για να μπορείς να μεταναστεύσεις και να προσαρμοστείς σε μια ξένη χώρα. Ευχαριστούμε τον γραφίστα του καταστήματος ENΘΕΣΙΣ Print Shop, κ.Στέλιο Ιωαννίδη για την καλλιτεχνική πινελιά του στο τελικό βίντεο που απολαύσαμε.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών και την πρόεδρό κ. Μπουτζή Βασιλικη, για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Από όλη την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Rozis, Καλά Χριστούγεννα και ένα καλύτερο 2020 για όλους!

 

 

Comments are closed.