Από την 1η Ιουνίου οι μαθητές Δημοτικού επιστρέφουν στην τάξη! Οδηγίες προς μαθητές.

Οδηγίες προς τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Rozis για την περίοδο 1-30 Ιουνίου. 


Αγαπητοί μαθητές, 

1. Ερχόμαστε στο εκπαιδευτήριο στην ώρα του μαθήματος -όχι νωρίτερα- για να μην δημιουργηθεί συγχρωτισμός στους χώρους αναμονής. 

2. Μπαίνουμε κατευθείαν στις αίθουσες και καθόμαστε στα καθίσματα που αντιστοιχούν στις σημάνσεις των θρανίων (απόσταση 1.5μ).

3. Μόλις εισέλθουμε στην τάξη, κάνουμε χρήση του αντισηπτικού χεριών που υπάρχει σε κάθε αίθουσα.

4. Δεν αλλάζουμε κάθισμα κατά την διάρκεια του μαθήματος.

5. Τα δεκάλεπτα διαλείμματα θα γίνονται μέσα στην αίθουσα.

6. Δεν ανταλλάσσουμε βιβλία και γραφική ύλη με τους συμμαθητές μας (μολύβια, σβήστρες, κ.α.).

7. Μετά το τέλος του μαθήματος αναχωρούμε ένας-ένας με την σειρά που καθόμαστε και σε απόσταση, με την επίβλεψη του καθηγητή της τάξης.

8. Στην είσοδο θα βρίσκεται ένα μέλος των εκπαιδευτηρίων Rozis που θα συντονίζει την οργανωμένη είσοδο και έξοδο των μαθητών.

9. Για την αποφυγή συγχρωτισμού στις ώρες αιχμής -κατά την άφιξη ή την αναχώρηση των μαθητών-  παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να εισέρχονται στα εκπαιδευτήρια εφόσον υπάρχει ανάγκη να εξυπηρετηθούν από την γραμματεία ή για να επικοινωνήσουν με μέλος των εκπαιδευτηρίων. Θα σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και γρηγορότερα εφόσον επισκεφτείτε τα εκπαιδευτήρια μας στις ώρες που οι μαθητές βρίσκονται εντός της τάξης. 

 

Επιπλέον:

  • Υπάρχει σήμανση εντός των εκπαιδευτηρίων στα σημεία που πρέπει να βρίσκονται οι μαθητές στις τάξεις και οι επισκέπτες στους χώρους αναμονής.
  • Όλες οι αίθουσες των εκπαιδευτηρίων Rozis έχουν μεγάλα παράθυρα και αερίζονται επαρκώς κατά την διάρκεια της ημέρας. 
  • Η καθαριότητα των κτιρίων είναι καθημερινή, με ιδιαίτερη έμφαση στις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται περισσότερο (πόμολα, θρανία, καρέκλες), σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

Καλή επιστροφή! 

Comments are closed.