T: 23210 52915

Η ομάδα μας

Οι περισσότεροι από τους καθηγητές έχουν ζήσει στο εξωτερικό και έχουν χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα ως μητρική. Η κατάρτιση ενός καθηγητή δεν εξαντλείται στις σπουδές και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει άλλα και στη διάθεση για εξέλιξη και την αγάπη προς τα παιδιά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για πολλά χρόνια με τους περισσότερους από τους συνεργάτες μας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

Ρόζης Αργύριος 

Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας, Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτηρίων ROZIS

Αργυριάδης Βαγγέλης

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Λειτουργίας εκπαιδευτηρίων.

Σπούδασε Επικοινωνία –BA (Hons) in Communications- στο University of Lincoln ενώ στην συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Επικοινωνίες -ΜΑ in International Communications – από το University of Leeds. Εργάστηκε στο σε εταιρεία του Gordon Ramsay (THE RED FORT-London) και από τον Σεπτέμβριο 2005 είναι μέλος των εκπαιδευτηρίων ROZIS.

Αγαπημένο  motto:  Aν στην ζωή σου κάνεις αυτό που αγαπάς η επιτυχία είναι δεδομένη!

Βούλκου Βάσω

Γραμματειακή υποστήριξη εκπαιδευτηρίου Σεβαστείας.

Χονδρολίδου Ιωάννα

Γραμματειακή υποστήριξη εκπαιδευτηρίου Κερασούντος

Η Ιωάννα είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Εργάζεται στο εκπαιδευτήριο μας από τον Οκτώβριο 2015.

Αγαπημένο Motto: Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά.

Πρασσά Βασιλική

Καθηγήτρια Αγγλικών. Υπεύθυνη Σπουδών εκπαιδευτηρίου Σεβαστείας.

Σπούδασε Οικονομικά -Ba (Hons) in Economics- στο City University του Λονδίνου και στην συνέχεια παρακολούθησε σεμινάριο Διδασκαλίας και Μεθοδολογίας της γλώσσας στο Hammersmith College. Εργάστηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία του Λονδίνου πριν επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.  Aπό το 2001 ανήκει στο team των καθηγητών του εκπαιδευτηρίου μας.

Αγαπημένο Motto:  Ποτέ μην κοιτάς πίσω.

Foley Jackie

Καθηγήτρια Αγγλικών. Υπεύθυνη Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας, γλωσσικών επιπέδων Β2, Γ1, Γ2.

Γεννήθηκε στην όμορφη και ιστορική πόλη Windsor της Νότιας Αγγλίας από Ιρλανδούς γονείς. Το 1984 ήρθε για διακοπές στην χώρα μας και έμεινε μόνιμα. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 1994 και στο εκπαιδευτήριο μας από το 1997.

Αγαπημένο Motto: Live, Love, Learn.

Καντή Σέβη

Καθηγήτρια Αγγλικών. Υπεύθυνη εκπαιδευτηρίου Φιλώτα.

Όπως μας αναφέρει και η ίδια, είχε την τύχη να γεννηθεί και να μεγαλώσει στην Αυστραλία όπου έζησε συνολικά 17 ολόκληρα χρόνια. Διδάσκει την μητρική της γλώσσα  στο εκπαιδευτήριο μας από το 2001.

Αγαπημένο Motto: Μου αρέσει να δουλεύω με παιδιά γιατί με γεμίζουν με αισιοδοξία και ενέργεια. Think positive!

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Ματανά Πέγκη

Η κα. Πέγκη έζησε στην Αυστραλία 35 ολόκληρα χρόνια. Σπούδασε Διδασκαλία της γλώσσας – BA (Hons) in Teaching– στο Deakin University of Melbourne. Δίδαξε για 14 χρόνια σε σχολεία της Μελβούρνης πριν επιστρέψει στην χώρα μας.  Είναι μέλος του εκπαιδευτηρίου μας από το 2002.

Αγαπημένο Motto: Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι όταν κάνουν πρόοδο οι μαθητές μου. Περνάω όμορφα μέσα στην τάξη και αυτό με κρατάει χαρούμενη.

Μηλτσούδη Μπίνα

Γεννήθηκε και έζησε στη μικρή πόλη Whyalla της Νότιας Αυστραλίας έως την ηλικία των 18 ετών.  Διδάσκει στο εκπαιδευτήριο μας ανελλιπώς από το 1995 δίχως να έχει χάσει καθόλου από την ζωντάνια και το κέφι της.

Αγαπημένο Motto: Απολαμβάνω τη διδασκαλία γιατί περνάω πολύ καλά με τα παιδιά! Live life to the fullest!!

Πεκιαρίδου Διάνα

Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 2008 και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο 2014.

Αγαπημένο Motto: Dream as if you’ll live forever, live as you’ll die today.

Ανδρίσκου Ηλιάνα

Σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 2008 και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Οκτώβριο 2012.

Αγαπημένο Motto: Θεωρώ πως για τους μαθητές μας οφείλουμε να είμαστε όχι μόνο καθηγήτριες, αλλά και παιδαγωγοί και φίλες.

Παπαδοπούλου Αλίκη

Σπούδασε στο «Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία» του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και είναι κάτοχος του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Michigan Proficiency. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικά σχολεία. Διδάσκει Αγγλικά στο εκπαιδευτήριο μας από το 2009.

Αγαπημένο Motto: Η μάθηση χρειάζεται παιχνίδι και χαμόγελα!

Στεργίου Πασχαλία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Bloemfontein της Νότιας Αφρικής  όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των δεκατριών ετών. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα από το 2001  και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο 2012.

Αγαπημένο Motto: Να είσαι καλός και ευγενικός και πάντα με χαμόγελο. Άλλωστε δεν κοστίζει τίποτα.

Χασιωτάκη Ανθή

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Διδάσκει την Αγγλική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας από τον Μάρτιο 2012.

Αγαπημένο Motto: Just because something is difficult, it doesn’t mean you shouldn’t try. It means you should just try harder!

 

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Καρκαβάνη Τάνια

Έζησε στο Schleiden-Gemund (Κολωνία) για 10 χρόνια. Στην Ελλάδα επέστρεψε σε ηλικία 12 ετών και σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται τα τελευταία 2 χρόνια ως καθηγήτρια Γερμανικής και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Οκτώβριο 2012.

Αγαπημένο Motto: Αcta non verba. Κάνε το στην πράξη και μην μένεις στα λόγια.

Τοπούζη Στέλλα

Έζησε 7 χρόνια στο Ludwinsburg της Στουτγάρδης πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και σπουδάσει στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διδάσκει την Γερμανική γλώσσα από το 2006 και στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο 2014. Η κα. Στέλλα Τοπούζη είναι πιστοποιημένη εξετάστρια Προφορικού Λόγου στις εξετάσεις Γερμανικών του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Αγαπημένο Motto: Άδραξε την μέρα

ΓΑΛΛΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΡΩΣΙΚΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΑΡΑΒΙΚΑ – ΣΟΥΗΔΙΚΑ – ΙΑΠΩΝΙΚΑ

Γαλλικά - Βασιλειάδου Μαρίνα

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ στη συνέχεια στο ίδιο Πανεπιστήμιο απέκτησε μεταπτυχιακό στη Γαλλική Λογοτεχνία.  Έχει σπουδάσει στην Ιταλία (μέσω Εrasmus) και στο Montpellier της Γαλλίας μέσω υποτροφίας.  Διδάσκει στο εκπαιδευτήριο μας από το 2008.

Αγαπημένο Motto: Apres la pluie, le beau temps. Μετά την βροχή έρχεται καλός καιρός.

Ισπανικά - Stella Oliveros

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κολομβία.  Ήρθε στην Ελλάδα το 1992 ως μέλος χορευτικού group για να παρουσιάσουν τους χορούς Salsa, Cumbia και Bambuco. Τελικά έμεινε μόνιμα στην χώρα μας και από το 2000 διδάσκει την Ισπανική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας.

Αγαπημένο Motto:  Της αρέσει το γέλιο η ευγένεια και η αλήθεια.

Τούρκικα - Νάσκου Μαρία

Σπούδασε στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση στην Τουρκική Γλώσσα, Φιλολογία και Πολιτισμό.  Έχει διδάξει την Τουρκική γλώσσα σε Γυμνάσια της Ξάνθης και της Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια των σπουδών πραγματοποίησε τακτικές επισκέψεις στην Τουρκία και απέκτησε τα εξής πιστοποιητικά γλωσσομάθειας: Diploma T.C. Istanbul Universitesi Dil Merkezi και Diploma T.C. Milli Egitim Bakanligi Ozel DILMER Turkce ogretim Merkezi – Yuksek Turkce 2 Kurunu. Διδάσκει στο εκπαιδευτήριο μας από το 2011.

Αγαπημένο Motto: Χαμογελάστε και όλος ο κόσμος θα χαμογελάσει μαζί με σας!!!

Βουλγάρικα-Ρώσικα - Gunovska Maya

Γεννήθηκε στην Σόφια και σπούδασε στο Τμήμα Σλαβικών Φιλολογιών του Πανεπιστημίου Σόφιας Αγίου Κλήμεντ Όχριντσκι με ειδικότητες Ρωσική Φιλολογία ως πρώτη και Πορτογαλική Γλώσσα και Λογοτεχνία ως δεύτερη.

Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος στην Εθνική Ραδιοφωνία Βουλγαρίας, στο τμήμα προγράμματος για το εξωτερικό. Δίδαξε επί σειρά ετών την Βουλγάρικη γλώσσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον υπήρξε συνεργάτης του Επιμελητηρίου Σερρών στις επαφές με βουλγαρικές αντιπροσωπείες.

Αγαπημένο Motto: Σκέψου θετικά!

Αραβικά - Κλαλιώτου Ιωάννα

Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο University of  Sunderland όπου σπούδασε International Management. 

Διδάσκει την Αραβική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αγαπημένο motto: Keep going…Don’t give up!!

Ιαπωνικά-Miho Hirano

Η Μίχο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τόκιο. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην πόλη Saitama της Ιαπωνίας και συνέχισε τις σπουδές της στο Intrax English Institute στο Σαν Φρανσίσκο (Αμερική). Έχει διδάξει την Αγγλική γλώσσα στο σχολείο ΖΕΝΚΕΝ HONSHYA (Τόκιο).

Άτομο με πολλά ενδιαφέροντα και ενέργεια, της αρέσει ο χορός και η μουσική ενώ κατέχει και πτυχίο Πιάνου.

Ζει στην πόλης μας από το 2003 και διδάσκει την Ιαπωνική γλώσσα στο εκπαιδευτήριο μας από τον Οκτώβριο 2014.

Copyright 2018 | Ξενόγλωσσος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ρόζης, Σέρρες. Δημιουργία ιστοσελίδας: Βαγγέλης Αργυριάδης